Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi se tu o hrabrosti Mr Alkos. radi se o tome da hocete Covicu legalizovati treci entitet pa trazite podrsku! Kifla, Pedja, ti i ostali izdajnici. Pa nismo blesavi!!!
Bravo
Ni Fikret Abdić nije smrdio ovoliko na izdaju. Ove su ocijenili sa dokazima o povezanosti vlade federacije sa narko bosovima u Dubaiju i ovi sad predaju sve u ruke neprijatelju a sad bi da podjele izdaju i na druge
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
HAHAHAHAHAHAHAHAHA Nije majka klela sina što se kocko već što se vadio
preko 700 miliona zaduzili samo KS samo u svojoj vladavini. statut firme promjenuo da bi brata zaposlio, ko ce Vama doc na sastanak.federaciju spiskali novalicevi 800 miliona i jos nas zaduzili preko 400 miliona. sta mislite sad otici, a ostavit parzne sefove a vi po dubaiju i odmaralistima da hodate gdje ste i naucili. evo priznajem jesam trojkim. GDJE SU PARE!!!
Ocekivati da opozicija podrzi ono sto je prvenstveno interes jedne stranke koja je u vlasti je krajnje neozbiljno. Izgledate neozbiljni. Smjesni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PA ŠTA VI IZMIŠLENI HOČETE DA VLADTE DRUGIM NARODOM KOJI IMA ISTA PAVA KAO VI IZMIŠLJENI BOŠNACI ZAHVALJUJUĆI SDA KOJA JE IZBRISALA BOSANCE IZ MATICE ROĐENIH.NEĆE MOČI OVE NOĆI TO SU ISTO NAPAVILI SRBI U BIVŠOJ JUGI I DOBRO ZNATE ŠTA SE DESIO POSLIJE.
U sred Konjica ti psuje genocid. Ma nema veze. Prodao si građansku ideju za fotelju odakle kradete. U kantonu Sa lopatom kradete. Sad i na federalnom nivou.
Njiva i pinokio dobili zadatne u Bakincima pa sada da prenesu na svoj ( Dodikov) način opoziciji. Opozicija većima originalni snimak. Šta bi vi -Trojka imali da se dogovarate sa opozicijom?
Kako si brzo zaboravio da ti nisi želio ići u Neum kad se razgovaralo o istoj stvari. Rekao si da to nije nadležnost opozicije. Sad kad je zagustilo - upomoć spašavajte me. jedi što si zashrao.
Trojka koja nas ekspresno vodi u propast
Bezobrazan, glup, pokvaren, idiot, pohlepan, izdajnik. Fikret Abdič ja za ovoga bio gospodin. Zaboraviti čemo Fikreta šta je ovo.
"Abdič" , "čemo"... Druže "todorone",pravopis , stvarnost ili fikcija !!??
Samo hrabro, Nerko, handri ove sendvičare!
Čuj Njive... Hrabar je nema šta al samo da ide srce pregledati. Budaletina.
Lik osvoji 4000 glasova I ufura se da ima legitimitet. E, bagro I Bogu ste dodijali
Ni ja ti nebi diso.Vas trojica otisli kod Mileta i Civica sve dogovorili a sad ti opozicija treba da se izglasa.Glupi ste previse
Aj Nikšiću ne s.ri, vec podaj što si dogovorio.
koji kreteni
Niksic misli narod blesav. Pa sto se ti nisi pojavio u Neumu kad su te zvali? Kategoricki si odbio a mogao si biti jezičak na vagi koji bi prelomio u korist drzave a ne da dole kifla provodi neke svoje zamisli. A svi se sjecamo da ko je u Neumu rekao necemo ovako i sve ono sto su stranci uradili poslije. Ima nas Niksicu koji pamtimo malo duze od juce.
Ako želiš da uključiš druge, uključi ih u sve. A ne kad vi zaserete da oni podmetnu leđa. Onda bolje neka većina predloži ustavne promjene a opozicija da se izjasni
Zar Trojka nije imala sposobnijeg i mlađeg nego već isprobani kadar koji je već na toj poziciji zabrljao da ga ponove? Ne kontam taj gaf.