Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Niksicu pusti vise sta drugi rade pogledaj u svoju avliju generalni sekretsr ti ljepi plakate po prozorima za dan izbora, Masic javno pljuje po Zlatku koji ga je stvorio a Magazinovic prica kako ce glasacke kutije pojesti ako ne pobjedite. Jel vam to ponos stranke pa ste ih tako visoko stavili na listu. Bruka
možeš ako potkupiš bar 7-8 stranaka, a vi to ne možete to mogu samo talibani zeleni
Nikšić bi da kroz koalicije poništi izbor četvrtine građana tj. da njihove listiće napravi nevažećim. Govoriti o izbornoj kraći a istovremeno otvoreno težiti da se poništi izbor jednog dijela građana dovoljno govori o kakvom se čovjeku radi.
podnesi ostavku
Futavac mrr..š
I bolje je da radite inače ćete na narednim izborima svi stati u jedan tramvaj skupa sa simpatizerima.
ovaj je Nermin pravi uhljup
Ako kojim slucajem napravite istu gresku kao Lagumdzija da slucajno formirate vlast u Tuzlanskom kantonu u nekakvoj koaliciji sa PDA mozete slobodno zaboraviti na glasove iz Tuzle ubuduce, mi da smo htjeli glasati za lopove ucinili bi to sami
Ovom prilikom pozivam sve mlade SDP-ovce da se dignu i iz Sdp-a izbace Nikšića, Bijedića, Mašić i jo par ljudi i vrate Sdp na pravi put. Ne dozvolite da i vas manipulšu.
@DerimKuric Ma sve je to isto Derimaga,bilo ko da je pobjedio nista bolje nebi bilo.Zato ko je god nezadovoljan,a sam sam isti,tesko je hraniti cetveroclanu porodicu sa platom od hiljadu km.Samo cojk da prezivi i da se provuce do narednog mjeseca.Njemacka ce ukinuti vize,nađes poslodavca i ja,a i ti i u Njemacku na arbajt.Nema nam druge,potrosacja korpa je 1600 km,a plate male
Naprijed SDA,ovi što sebe smatraju građanskom opcijom, neznaju ni odakle su došli, a kamoli gdje su pošli. Da bi bio gradjanski opredijeljen moraš poštovati sve ljude bez obzira što nemate istu ideologiju razmišljanja.
Ko da ce digitalizacija pomoci? Rusi ce ubaciti hackere, pa necemo ni znati da su nas izradili.
pa jah...valja uhljebit kadrove...hehe
ako sda formira vlast na nivou federacije i drazvnom nivou, onda bi to znacio sunovrat u svakom kantonu sa sdp om na vlast.
svi ste vi u talu ovo nisu rezultati za koje su gradjani glasali vec cikovi glasaki listici