Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKINITE SKUPOCIJENA ODJELA I FENSI NAOČALE I IDITE MEĐU RADNIKE, BORCE, SIROTINJE! TO JE OSNOVNA ZADAĆA SOCIJALDEMOKRATIJE! ☝️
E moja "sirotinjo" nisu oni radnika vidjeli još od 1989 godine. To se troši na iPhone (AT Store) na zimske jakne i "đempere", košulje i kravate. Stranka se , uključujući Komšića oblači u "Tom Tayloru" nešto u "Zara-i" a nekim čudom je Komšo znao zalutati i u "Deichmann" a za "preminger" - malo Tito sa Sifetom Podžićem malo Šanko ...
Fuj pa sta da mu psujem????
Pogledaj fensi kretena i debilčina ovog Mašića i Čengića...fensi face sa skupim naočalama i preskupim odijelima..a često se trkne i do Old Traforda..da se tekma pogleda...'ta će Grbavica...jadni su radnici koji očekuju da im VI obezbjedite radnička prava..za kakvu tegobu ste vi zapamtili tatini sinovi.Kakve veze VI imate sa idejom sociljalne pravde i jednakosti,kad ste odrasli u svili i kadifi.Ernesto Čegevara da ustane i vidi ove kretene,ponovo bi od muke umro!
DAMIR MASIC JEDAN PAPC.NA ZVANI BIRO ZA ZAPOSLJAVANJE I UHLJBLJENJE TREBA DA VODI BIH PA SE PITAMO STO NAM MLADI ODLAZE
Eto vam bosnjaci , vidite za koga ste glasali. Sad ce se drugovi i drugarice pocet talit i rastalit . Neke lopove koje sam vidio na slikama pokvarili su mi sliku SDP-a dozivotno, ja kontao oni se promjenili, otjerali lopove a oni jos gori, fujjjjjj
Kod nas nema nove godine, sve su iste
Vidi proletera i komunista kako se drže Marxa i Engelsa, u svemu im se vidi prezir prema kapitalu i bogatstvu. Drug Lenjin bi se postidio kad vidi ovu borbu protiv kapitalizma koji vode ovi SDP-ovci.
Učini nam uslugu i vrati se u Jablanicu odakle si došao i neka te dole dok te ne zovnemo
jel igra ko od vas CSGO? ;ß= hajde da bacimo jedan match
od svih vas politicara i patriota (a samo lopovi i pljackasi)samo je jedini covjek stisnuo i napisao ono ruskom ambasadoru onako kako treba da je bosni jedini spas NATO jer od va rusofoba i evrope nema nista samo dljnje propadanje i sukobe jer srpski politicar zajedno sa vama su se nakrali za 5 zivota i njima mir ne odgovara jer vasa i njihova su djeca vani a vi ovde superzaradjujete(kradete i otimate)
Hedi govna futavac i ti i tvoje Bratstvo i jedinstvo magarac ćoravi
Ti se Niksicu nasao pricati
Nermin Nikšić, je li to onaj što govori da su mu teroristi Hrvatskog viojeća odbrane i vojska genocidne Republike Srpske braća???
Djes ba KOMPENZACIJSKI predsjednice.. da je bio Denis predsj. sad bi Sdp bila najjaca stranka .. ovako samo baba sera koja nema pojma ni o cemu..
Dobili ste podrsku gradjana, ne znam sta bi vise, iskoristite je da rijec tesko ne bude sastavni dio vecine recenica