Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da se Aljoši Čampari stane u kraj
@zlatnakasika00 a sad trenutno kriminalci ne upravljaju FUP-om?? daaaajjjj ne rise...
molio bi g Nikšića da navede barem jedan organ koji je pod nadzorom i pošteno radi
Puna usta postenja i SDP-a,a pola stranackog tijela mu u zatvoru.Sta je sa slucajem "reket",sta je sa Damketom? Prvo cisti ispred svojih vrata,pa onda pređi kod komsije.
Niksicu, mrš!
KER !
U ovoj drzavi godinama vlada anarhija a ovih zadnjih 3 godine je stanje najuocljivije. Kakava vam je to drzava u kojoj se moze kupiti pasos u policiji,kupiti penzija,kupiti radno mjesto,kupiti vjecani list ,imati 2 + vjencane zene, a najranjivija vrsta djece (samohranih majki) nemaju pravo ni na kavu naknadu ako su razvedeni a roditelji u 99% slucajeva ne placaju alimentaciju. I ta djeca treba da zive (jedu,piju,idu u skolu...) I na kraju g.Niksicu ko sve ove institucije nagleda?
...sudske procese advokati rastezu po 10 godina ,600-800 maraka parnice koje se uplacuju na strane ziro racune,pranje novca po domacim bankama...Ovakvim nacinom rada vam pojedinci urusavaju institucije a institucije su drzava i onda se pitate sto vam je drzava u rasulu. Pretres i kontrola svih navedenih ustanova NEOPHODNA HITNO ili slijede reforme. Usput, doniram besplatno naocare ovim Europejcima jer su ocigledno kratkovidni dok vide neki napredak u ovoj drzavi.
Nikšiću, đaba...sa tobom SPD ide pod zemlju...isti si ti lopov kao i ovi zeleni i plavi....Isto si vnogo kao i oni...u par dekagrama razlike
@Racio6th. Nije ni Lago, tj. Lagundjija nista bolji
Mislim da je i tebe strah da ti se ne desi isto kao sa Zukicem pa zato trazis da političari nadziru rad FUPa
na sljedecim izborima ce bit dva ipo glasa za... toliko greski ste ucinili, toliko cinite da ni opozicija necete moc bit. da iskrenu budem one poput denisa i slicnih ce mi bit zao.
koliko ti gluposti možes izreci... to sto govoris niđe veze sa zivotom... i ne unosi nemir u narod.. imas li kakav prijedlog za radna mjesta, kako ljude nahraniti osim sto mlatis praznu slamu... bio si premijer sta si napravio... predlazem da policija pocne sluziti građanima tako sto ce vas ili pohapsiti ili pustiti da vas narod namlati....
Realno kad se pogleda ko mu je opozicija Bakir je prinuđen da vlada muslimaskim dijelom Federacije BiH.
@Mozakov. Isto izgleda vazi i za vlaha Dodika.
Aljoša Čampara vlada MUP-om samo zbog para. U tom mu pomaže Lukač Dragan, samo da bi steko novi pazar. Lopovska bagra koju je instalirala SDA.
Jesi to sad sa Havaza?
@SevenQ nisam, evo me sa Faktora. Pisao pjesmice Bakiru, pa skontali da sam kapacitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi Nikšića, sav nekakav frišak il' ti ga svjež, il' ti ga fresh k'o da je sad iz mezara usto :)
A kad te je FMUP tokom protesta i funkcije sa koje nisi želio da odstupiš branio, tad su ti valjali. Mrš bagro Konjička!!!
..đe ti je ono kilo skanka mamlaze?!
..reketom ih Nikšiću!!!
Nicije maslo nije za ramazana, al ti i tvoj sdp - kamatari ste posebna prica.