Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam Nikšića na minimum dostojanstva i da ode u penziju nakon blamaže na izborima.
Nikšiću ograničen si kao balkon... Čovjek je u izbornoj noći ponizio državu demokratiju ljudska prava a ti prećutno odobravas njegovu odluku...
Nije samo Nikšić, nego svi bošnjački političari. Nikad gluplje, naivnije i nesposobnije političare ili jajare nismo imali ...Prije smo bar imali Silajdžića i Lagumdžiju, koga sad imaš????
I ti si vala koristan kao kamen u bubregu.dvadeset godina sjedis u opoziciji i nikad odgovoran za bilosta, ti i tvoji pajdasi masic, cengic, magazinovic...preuzmite odgovornost da vas vidimo, otmite vlast vodite procese, a ne samo trazimo, zelimo, i vama omiljena TREBA
Draža vlast koju pokušavate formirati svim silama, nego država. Bojkotujte formiranje vlasti po nametnutim pravilima i pokažite jednog *uda. Ali, nećete naravno. Naredne četiri godine će biti samo pljuvanje po SDA i ako se bude koji traktor mogao namaknuti kao što si već pokazao. Pokaži svoj patriotizam. Svi u bojkot!
Dali ste još veću šansu nacionalistima, najgore vrste. Krenulo se od Bošnjaka koji imaju 20 razlicitih stranaka, Hrvati samo dvije jer za njih SDP je SKJ i u HR i u BiH oni su za njih nenarodna vlast.
to znaci da ste pristali i složili se sa šmitovim nametanje. Niste ne tražiti osim da ukine nametnuto..
Može ali kad Sejdu maknemo 😁
Pametnije ti je da ides u Tuzlu da molis Imamovica da ti prepusti mandat, a za uzvrat da das ostavku zbog strasnog premora sto Tuzlaci ocekuju od tebe.
Bože mili , pa je li ovaj uopće svjestan šta lupeta . Država na rubu propasti a ovakvi se utrkuju da je što prije gurnu u provaliju . I to da bi se dodvorili sluđenom stadu i sebe prikazali kao nekakvog spasioca BiH . Na kraju će Bošnjaci ispasti največi krivci za propast BiH i zbog toga platiti veliku cijenu .
Opet da nametne...... Pa dokle ce vam ga nametati nametnem vam ga u pakas uhljebski !!!
A SDP oslabio vijeće naroda u RS za alijanse a kasnije Bećirović začinio sa zakonom o prebivalištu. Zato MRŠ
samo narode nek ovi posle izbora polako se pokupe i na proteste nama svakako nit ce biti bolje niti nam je bolje jebat im mater
U kojoj normalnoj državi predsjednik jedne respektabilne stranke ne može uci u vlast ni pomoću kompenzacijskog mandata moj Niksicu, tebe ozbiljno ne shvataju ni u rođenoj stranci..
Idi ba trazi u rodnom selu da ti daju bar 17 glasova sljedece izbore..nemoj se opet obrukat kao ove izbore..kani se Smitha i visoke politike kad ti po glasovima ni MZ nije realan domet
Ovaj izbaci skroz Dodika iz pozornosti. Niksicu, ima li sta od puta za Tz. Izgubit ces i TK, ako to ne bude tema hitna.
Naknadana pamet
Politika je komplikovana to je sigurno.