Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu, kur.va o postenju...
vojska o skraćenju vojnog roka
Svakog 25.novembra dočekujemo 26.
Ti si neiskren i ostalim danima
Bice iskreno kada cijela drzava bude obiljezavala drzavni praznik, a dotle ...pa tako ste htjeli.
seto
Socijal - nacionalistička partija Bošnjaka i podrepaša SDP BiH!!!
Meni je vala sasvim svejedno svake godine,svakog 25.11.,koliko ste vi neiskreni. Bosanka sam i sad ttrebam izrazavat patriotizam taj dan?! Ma daj?! Da idioti poput tebe nisu "nahuckali" narod jedan protiv drugog i prvenstveno da ste,idioti,adekvatno branili svoj narod,rata ne bi bilo... Da ste makar vi (poloiticari) ratovali,pa da moj tata ostane kuci i ziv... Ovako me cisto zaboli i za 25. i svim ostalim datumima,kao i kako se zove drzava u kojoj zivim. Ja bih sad potpisala da zivim u Srbiji,samo da imam tatu: Tako da,mijenjajte zakone,ime drzave,radite sta vas volja,a taj 25. si zabijte gdje sunce ne sija...
Ja sam Bosanka,ponosna muslimanka...
Ajmo is sa mog komentara,samo sam izrazila svoje misljenje...
Dvoumim se: da li da kzem da je ovaj clanak potreban, kako bi sve vise ljudi vidjelo propadanje SDP-a ili da vam kazem da nas pustite da se na miru veselimo predstojećem Danu državnosti meni najljepše zemlje svijeta? Ne znam, ali u svakom slučaju, ako sutra ne budem tu, sretan vam Dan državnosti dragi moji sugrađani i dijasporo
Naravno da su neiskreni,kada se kunu u Tita,znaju koliko im je bilo bolje u proslom sistemu,a glasaju za nacional kriminalce 25 godina,za one snage koje su ih opljackale i unistile.
Seljacina neobrazovana :/
SDP je imao fantasticnu sansu da nesto uradi u ovoj napacenoj zemlji i stvari pokrene na bolje.Pokazali su da nemaju pojma o o vodjenju zemlje,izgubili se u vremenu i prostoru sto su glasaci zestoko kaznili.Proci ce jos dosta vremena dok ne dobijemo neko novo lice na politickoj sceni koje bi svojim postenjem i radom privuklo mase i ubacilo malo pozitive u ovo sivilo.SDP je mrtav,bar sto se mene tice.
Niksicu zar ne snosis i ti dio odgovornosti za to tesko stanje...
Nemoj molim te više, dok ste bili u vlasti sve je valjalo, sad odjednom potežete neke priče. Gledaj sa strane i plači za odlukama koje ste donijeli, a mogli ste mnogo bolje!
Kad ste prnuli u cabar sad vam nista ne valja a dok ste hapali drzavu tad vam je sve bilo dobro? Kakav sef takav kmet.
Uništi ti nama naš SDP moj Neka. Samo ti nastavi držat Pizdune poput Enke Bijedića i ostale klape, nece od nas nista bit. Skloni se dok je vrijeme, ako stvarno volis SDP!
Čuj "Neka" pphahahaha
@knockout Jel Nerko bolje?