Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K0munisti su najobičnija bagra i banda.
Samo tako sa stokom ministre.......nek svojim babama postavljaju ultimatume......s nama goveda mogu samo fino da razgovaraju......kad to nauce !!!!!! Aferim !!!!
Stvari o kojima ste trebali pričati: 1. Reket (Koliko smo oteli, rererat: Stranka za kumove, prijatelje i rodbinu) 2a. Pljačka (Koliko smo opljačkali, referent: Lojanovići) 2b. Atentati (Što smo uradili, što spremamo, referent: Lojanovići) 3. Fašističko-nacistička ideologija kao jedina prava budućnost BiH (Referent: HSP - Hrvatska stranka poturica). Kakav Elektroprenos, kakvi bakrači, mada ima dalabu koje će vam još i povjerovati...
Kako godine odmiču bićeš ti spreman Dodigu da ga podudlaš samo da ostanete na vlasti stoko beskorisna.
SAMIR KAPLAN- HEROJ NAJSPOSOBNIJI MINISTAR U VLADI FBIH