Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi vam bolje bilo da raspravljate sa smitom nego da idete okolo, to se kod nas u školi zvalo tužibabe, samo tužakaju a nikakve fajde!
E moj Nikšiću, ti si blizak socijalistima koliko i Čanak Šešelju.
Sada Sejdu moraju po jedan mil eura uplatit SDA HDZ i SNSD jes Sejduš odigro dobro igru aferim ko Kasparov
Eto vidiš, i Nermin je protiv promjene izbornog zakona ... tko kaže da su samo muslimani protiv ...
Sva ova pompa je sumljiva, nesto se krcka, biće da je tresla se gora, rodio se mis.
Ja mislim,da je SPD sto sprijeciti ovo,premijer Njenacke iz SPD-a bi posjetio i BiH jada je skoro obilazio Balkan.
i ovaj se probudio pred izbore,još kad onaj Bečirević udari otorenim pismom
Cudi me da ne krivi I za ovo SDA ,kao onaj usranko Dino.
Bećirović sada može iskoristiti istorijsku priliku da javno poziva sve građane Sarajeva da izađu na proteste ispred OHR-a 27 jula i da traži ostavku Schmidta jer je dokazao da ne radi za bh građane. Tako je moguće Izetbegovića i kriminalnu SDA stranku ukloniti sa vlasti u oktobru na izborima.
Ima li još nekih tužilaštva i sudova pred kojih se treba otići da se ovaj cirkus od HDZ-A i Schmidta zaustavi?
Kristijan Šmit očito želi da Bosnu i Hercegovinu vrati u najmračnije dane austrougarskog despotizma i evropskog apsolutizma. Taj tiranin i katolički fanatik je glasnogovornik najreakcionarnijeg i rasističkog djela njemačke buržoazije i imperijalizma, koja u svom propadanju postaje još očajnija da porobi ono kolonijalne periferije što joj je preostalo.
Pa vec dogovoreno Hrvati ce imati svog predstavnika vise se glasati nece moci za Hrvatskog člana Predsjedništva od strane bosnjska.Samo je pitanje hoće li mirno proci zakon a kakav je narod 99% da hoce.
Da se priprema ovaj zakon je već svima poznato i to prilično dugo. Čović se povukao a Bakiru je važno samo da ne izgleda da je popustio. A u zadnjem krugu SAD i EU uoopšte nisu ni pregovarali sa drugima.
Ovaj se samo javlja da bi pokupio kajmak a sa kajmakom ne zna stalno mu ukisne. Glavonja
Dodik odustaje od pripajanja Republike Srpske Srbiji jer predugo traje put u EU. Umjesto toga se priprema zakon za pripajanje Hrvatskoj. Biće kažu eksperti nega konfederacija. Opet je zagebao neprijatelja. Ekspertna grupa kaže da mogu računati na veliku podršku u Republici Srpskoj.