Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa covjece boziji, skloni se. Unisti SDp,unisti opoziciju. Dosta tr vise. I tebe i Mašića. Ogadili ste nam SDP
niksic je spijun sda postavljen sa namjeŕom da unisti sdp
Upravo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ti si jedan od uspješnijih političara u BiH.Uspio si jednu jaku i respektabilnu stranku dovesti u nivo Kojovića,Mirnesa Ajanovića...Sa tobom SDP umire na ovim prostorima
E NIKŠIĆU BOLJE TI JE DA ŠUTIŠ. IMAŠ LI OBRAZA DAJ OSTAVKU.
Aaaa, da mozda tebe zamjeni u SDP,. Mislim realno..
Toliko je covjek vazan za vas identitet da ste ga se sjetili tek sada i to za manje-vise pocasnu poziciju. Pri tome ste to uradili mrljavo i prljavo, kao sto i funkcionisete od rata naovamo otkakao vam stranka tone li tone.
BOGIČEVIĆ kaže: Teško je reći šta je bilo prljavije: prvi dan zasjedanja, kad je od njega odustala gotovo polovina onih koji su zvanično stali iza kandidature, ili drugi dan, kad su svi prisutni vijećnici donijeli jednoglasnu odluku.To što su se vijećnici kasnije 'predomislili, pa su me 'izabrali' jednoglasno, uz aplauze, bila je samo predstava za javnost i svojevrsno likovanje onih koji su zapravo onemogućili moj stvarni i pravovremeni izbor.
BOGIČEVIĆ još każe: Još jednom su pogazili moje dostojanstvo, ignorišući činjenicu da sam dva dana ranije javno saopštio da povlačim kandidaturu. Znači, SDP/NS/NIP, te Nikšić, Konaković, Koljović su politikanski i sa ciljem dobijanja izbora u Sarajevu kandidovali Bogičevića, a onda su ga kad je bilo potrebno da ga podrže ostavili i spriječili njegovo imenovanje za gradonačelnika Sarajeva, zarad genetski modifikovanog i predodređenog Jasmina Ademovića,
BOGIČEVIĆ IH OTKRI I PROKAZA. SDP/NS/NIP, te Dinina, Niksiceva i Koljovicva logika: SDA je kriva sto vijecnici Cetvorke ne zele da glasaju za kandidate te iste Cetvorke. Ima logike ako si neobrazovan ili sa zavrsenim DIF-om. Bakire oglasi se i zamoli i kazi vijecnicima Cetvorke da glasaju za kandidate Cetvorke vidis da se oni ne mogu dogovoriti i da jedni druge opstruiraju i sabotiraju. SDP/NS/NIP nepotisti, lopine i nepismenjaci se ne mogu dogovoriti.
Nermin živi u nekom svom svijetu.
Niksic SDP komunjaroballijaa je fenomen, to je zivo bice bez ikakvog morala i etike, bez vjere, kulture i tradicije, bez stava i principa, bez milosti, svijesti i savjesti, beskrupulozan, besprizoran, koji je sklon lopovluku, mahinacijama, prevarama, laganju, izmisljanju, potvaranju, psovanju, vrijedjanju, omalovazavanju, a u isto vrijeme je kukavica, izdajnik, petokolonas, autodestruktivan, primitivan, podal, zao zaostao, zatucan, neetican, zeljan osvete, mrznje i destrukcije.
Niksic ostavku da podneses.Odmah.Gade nesposobni
Meni je drago sto ti ponovno podrzavas nepotizam kao sto si podrzao svog brata na mjesto direktora autocesta. Samo mi reci kako dijete koje zavrsi grenobl i genetski je predispozicionirano to uradi od jadne drzavne plate svojih roditelja.
Hahahahhah
E moj Nikšiću, nisi vrijedan da spominješ ime Velikog Bogića Bogičevića.
Ne znam sta je simbol stranke koja bastini tradiciju KPJ a alija im dao svu imovinu saveza komunista a na kojoj dobro zaradjuju .. a nazivaju se soc.dem.partija .. ma daj pusti to vise .. a bastine tradiciju udbe ozne .. nema vise gromada i osnivaca Sdp sve su rastjerali .. a ovo sa Bogicem je uzas sta uradise..
Sarajevu treba politicka akademija koju ce voditi najmudriji i najpametniji politicari i ljudi .. poput Bogica B. I drugi .. ima ih mnogo a ne da Vam to vode neke udruge i al agenture koje proizvode lose kadrove
Nera napusti SDP i povedi sa sobom Mašića!
Ti si sahranio sdp. Sa trojkom si poslao sdp u historiju.
De ne ris3 više i ti. Bogić je čivjek od riječi a ne trhgivac glasovima i potkivač. Promijeni kadrovsku u SDP i otjeraj uhljebe pa mozda i dobijes koji glas.