Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno, apsolutno gospodine predsjednice
zamolio bih gdina Niksica da nam vise ne pomaze...
Sjetimo se Bakira Hadžiomerovića :)
I ONOG NOVINARČIĆA ŠTO JE PITAO LAGUMDŽIJU "ŠEFE JESTE LI ZADOVOLJNI". TAJ DEBIL I SADA VODI DNEVNIK
Kojih ba novinara NErko. To je u svijetu cijenjena društveno važna profesija, danas je samo bitno da si završio medresu i odmah psotaješ PR stranke sa novinarskom iskaznicom u džepu te istovremeno i suradnik AIDa na čijem je čelu BAkir ! a zamjenik KEmo Ademović !
Sto nevolim ove lazne socijal demokrate
A kad si bio premijer Nerko, nisi htio pricat sa novinarima. Doduse, tad su ti dusmani "pakovali"...hahhaha jadan si
..sve dok dobro pisu o niksicu, SDP-u i ostalim izlizanim socijal-demokratima.
Na sta(koga) je spala tzv.socijaldemokratija u BiH
Idiote isto ste kao i SDA lopovi. Sto to SDP nema muda da pozove ljude na proteste!
Hoćete li se zalagati za to da prestanete zvati studente prije izbora i ucjenjivati ih da nikada neće dobiti posao ukoliko se ne priključe i aktiviraju u SDP-u? Lično sam prisustvovao tom telefonskom pozivu i mogu da posvjedočim da je u potpunosti istinit.