Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada Kantona Sarajeva je izlozena pokusajima diskreditiranja na mahalski nacin. Dakle ne kritickim osvrtanjem na njihov rad, nego podvalama i mahalanjem. Znas ono kad mahala nekom zavidi jer je taj neko ljepsi , pametniji, uspjesniji, pa se udruze u “rekla-kazala” , da lazno ocrne tu osobu.Ali njihove lazi i klevete su provaljene .
Vlada Kantona Sarajevo je izlozena diskreditaciji prije svega od njih samih, jer samo lazu, obmanjuju, zamajavaju gradjane, pa su to sada gradjani prepoznali i zahtijevaju hitnu smjenu tih ublehasa. Neci im pimoci ni citava Evropska unija, bit ce uskoro smijenjeni i poslati u istoriju, zbog svoje nesposobnosti i neobrazovanosti te kvazi Vlade na celu sa lopovom i nesposonnjakovicem PausalFortom. Gotovo je pakujte se, Radoncic ce vam doci glave.
@RepublikaBiH2...dragi SDA bote, moram te obavijestiti da ce tvoji pokrovitelji “biti poslati”, kako ti kazes, a ja kazem , biti poslani na smetljiste istorije, sa svojim kupljenim diplomama i katastrofalnim neznanjem , a megalomanskom zeljom za vlascu, do koje dolaze namjestanjem izbora.
Sve je rečeno u zadnjem pasusu. Sreća pa su se građani izdigli iznad pogane ali poprilično glupe SDA svite.
i opet se zeleni kmerčići prepoznavaju, tobe ya rabbi
Ovo je definitivno najgora Vlada Kantona Sarajevo na celu sa anemicnim, nesposobnim, prevrtljivim ali i lazljivim Premijerom Vlade Kantona PausalFortom od samog osnivanja te institucije i nivoa vlasti, jer nisu nisa uradili u korist gradjana i drustva u cjelini osim zaposlili kumove, clanove njihovih stranaka i zakrpili rupe oko pruge na Energoinvestu i rupu u zidu u koritu Miljacke. Oni uopce ne brinu o nasem zdravstvu i teskim pacijentima, niti o sigurnosti.Lazovi!
@RepublikaBiH2 opet zeleni kmerčići na Haparatima, al zato nooroodee znoodooee
Moramo pisati istinu a to je da je ovo najgora Vlada KS od kad postoji, jer nista konkretno nisu uradili za gradjane, osim dali sramnih 20 KM za nezaposlene trudnice. Bave se samo populizmom i stalnim pravdanjima za pogresne postupke i sumnjive radnje koje rade, ukljucujuci i Turisticku zajednicu i ovo za Dinu. PausalForto se znao tri puta oglasavati za jednu te istu stvar i svaki put razlicito tvrditi i porucivati.Sjetimo se pausala, pa za 8. Mart, pa skandala oko onog Instituta i 200 000 KM
@RepublikaBiH2 a kiosk 250.000 kermi a malo kockica ispred nekakvoga ćumeza, a debljina asfalta na wc koridoru, a ovo a ono..i to sve nooroode znoodooee
Uvreda i bol koju je Konakovic, PausalForto, Niksic i Kojovic pripremili i organizovali za sve preživjele žrtve genocida od Srebrenice, Prijedora, Ključa, Vlasenice, Višegrada, Zvornika, Foče, pa sve do Sarajeva, a koju su osjetili gledajući film 11. jula na TVSA koji negira sve golgote koje su prolazili - nema cijenu. Narod je to shvatio i ocjenio kao veliku izdaju i prodavanje krvi nasih Šehida, nevino ubijenih, spaljenih, zaklanih, silovanih i svirepo protjeranih gradjana Bosnjaka.
Pa zna li ovaj Satler koje Niksic?Sastati se da takvom budalom,loponomkorumpiranom,covjekomkoji nije dobio 1000glasova,upropastio SDP.Velahavle
SDP=srpska dobrovoljacka partija je najgora partija za nas bosnjacki narod, jer Nermin Niksic i SDP javno govore,prijete i izajvljuju da su SDP i Niksiceva prava i istinska braca pripadnici vojske RS koji su pocinili Genocid i pripadnici HVO koji su pocinili UZP,a da nisu i da nikada nece ni biti braca SDP i Niksicu Bosnjaci-muslimani koji su svojim zivotima i tijelima branili nezavisnu drzavu BiH i nas bosnjacki narod od unistenja.SDP je propala kriminalna,reketaska i nepotisticka partija.
Sarajlic na aparatima bahahahahah
Nikšić se kiti tuđim perjem. Zašto on nije napredovao ovako kada je bio na poziciji
Kako EU neće pohvaliti Vladu KS kada su je oni i formirali, a ovi za uzvrat pored milijardu budžeta i pored 500 miliona u ZZO, podižu desetine miliona nepovoljnih kredita kod EBRDa.
Evo ja kao građanin BiH nisam zadovoljan sa njima jer nisu napravili neki značajan pomak u odnosu na prethodne vlasti, može svako za sebe govoriti da je najbolji. Mislim da se u BiH generalno teško nalaze svijetli primjeri u politici
@@la s tako nekriticnim gradjajima nece ih ni biti vise...