Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu zemlju smo krvlju branili a sad je napustamo bez prolivene kapi krvi.Zbog cega?Zbog politicara koji se kao prepiru a mi kao ne mozemo nista uraditi i govorimo svi su isti.E pa evo da vidimo ko ce podrzati akcize imenom i strankom,i lagano na izborimo glas damo bilo kome osim njima.Jednostavno.To je nase jedino oruzje,olovka i zaokruzivanje.Ko glasa za nacionalisticke stranke nije ni zasluzio nista bolje od sadasnje situacije.I da,Hahn matere ti,veze ti nemas kud bi pare od tih akciza otisle
Ma daj vise odjebite .... Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjj guzicari !
A po frizuri nije ni simpatican. Isti minjon
Shishpu li, ozbiljno, Lagumdziji? Badza ti chapri kada si kriv kao i tvoj mentor. Marsh napolje obojica, mozda se socijaldemokratija i oporavi. Djubrad jedna!
Budalo, ti tek sad shvatio, pa oni od vas traže još od 96god da se bar malo uozbiljite,šta je rijet bošco nakon više od 20 godina on sad tek skonto šta traže ovi iz EU
haha joj izjave krca i politicara.hajd od sutra se uozbiljite i u tri p materine idite
Nek se uozbilje suporteri ratnih zlocinaca, zlatodzak borci i neboderski novinari. Vi ste u opozicije, nije frka
IDI MILOKRADU PA SA NJIME SE DOGOVORI DA NE KOCI SVE STVARI STO SU DOBRE ZA BIH
Nikšiću uhapšen ti amidža u konjicu, lopovčino
Niksicu, prepusti mjesto predsjednika SDP-a Denisu Bećiroviću, ti si istrošena roba, samo koštaš stranku...
E moj Nikšiću ništa od vas, ja mislio vi se opametili a vi još gori
Nikšić: Predstavnici Evropske komisije su tražili da se uozbiljimo Hahahaha haj se uozbiljite neozbiljni ste. Hahaha brao majstore..
Mrsko mi komentarisati politicare iz BIH...Mislim da i oni znaju sta narod o njima misli !!!
Ma šta se imate uozbiljiti. Vi maksimalmo uživate i tako neozbiljni. Bagro seljačka...
Moto BiH bi trebao biti “festina lente”
Da i ovaj koju pametnu progovori.