Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli tebe nera. tebi su ove 4 god bile super.
I gradjani su pozelili da on sidje s vlasti pa nije. Dzaba zelje, stvarnost je drugo.
Iskreno hvala gospodine Premijeru FBiH. Zivjela nezavisna i nedjeljiva Bosna i Hercegovina! Zemlja njenih gradjana Bosanaca/Bosnjaka.
Čestitam i ja tebi 1.Mart. Nego, jel ideš sutra, Subota, 28.02 2015. u Mostar da se dogovoriš sa Željkom oko toga da SDP pristupi DF-u? Naravno tu je i nezaobilazni " ljevičar" Denis, stranka frustriranih intelektualaca od Kozije Ćuprije - pa, čak do Otoke!
Vijeće ministara EU je 6. aprila 1992. godine priznalo Republiku BiH. Potpisivanjem Deytonskog mirovnog sporazuma BiH prestaje biti Republika. Žalosno ali istinito.
Niksic pozelio bolji zivot gradanima: Cestitmo vam i nadamo se da cemo vas napraviti jos siromasnijim...
Hahahahahahahaha
Ovo je za njegove taldzije,nije za nas.
treba mu jebat zenu i mater grupno a da on gleda
jos se sprda ccc
hahahahhaha
...giga moravac?
...fala, liče, i tebi :) ...taj sam dam imo neka posla pa nisam stigo glasat...
...naravno...i sakrio tenk u ormar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"suverene i nezavisne, jedine nam države Bosne i Hercegovine“ :3 Preliepo receno gospodine Niksic