Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam ovo vise puta i ne vjerujem. Znaci da elementarna logika kaze da sam i ja glasajuci za SDP pomogao Dodiku. Dovidjenja SDP o kakvim god se igrama i igricama radilo. Nema vise glasa od mene, nikad. Sad sam vam zestoka opozicija za sve sto radite i sve aferime koje cete jos napraviti. Nadam se samo da ce vas neko nekad zaustaviti.
NIKŠIĆU NE VADI SE NA DF I ZELENE, TVOJA 2 I 1 IZ SDA DA PODRŽE OPOZICIJU I DODIK NEMA 4 ČLANA U PARL. BIH. PROBLEM JE U TOME ŠTO TO NEMAŠ PETLJE DA SE SUPROSTAVIŠ MIJATOVIĆU NI U ČEMU.
Ko ce vjerovati DF-u
Ovi ne znaju da je 2+3=5
Glasaj za PzD, pa makar dobili jedan glas. Da se zna na kojoj si strani. Manite se priče za se daje ćetvrti Dodiku. Četvrtog mu daje lažna srpska opozicija u RS
Koga bolan foliras, jesi ti slusao danas svog bajnog koalicionog partnera konakovica?kaze covjek nema vlasti bez snsd-a a ti pricas kako df i nekakvi zeleni nesto nece ili hoce...obmanjujes javnost.
To Nikšiću legendo znači bitnija je vlast i to da Ćamil, Srebrenicki muljator dobije mjesto ministra turizma RS ego država. Daj ministarstvo i 2.5 mil. maraka yebo državu, država ide Dodiku...kako ce vas narod resetovati na opštim izborima niste svjesni.
Df je nebitan u prici samo obmanjujes javnost i skidas nevjesto sa sebe odgovornost
Ama glasajte za opozocionog kandidata . Opet treba od dva zla birati trenutno manje. Kako god ne smije se dati cetiri delagata Snsd-u Bolje je da i opozicija ima dva ali da Snsd nema cetiri , kako god da bilo . Niko ne smije imati kontrolni paket od 4 delegata i ti Pokret za drzavu treba da shvati vise .
ovo je smece gore od Bakira
Ovaj Nikšić ne zna gdje goni . Ali se ipak sve svodi na to šta će mu nareditinKonaković i Čović. čudno je koliko je taj čovjek jadan i beskičmenjak.
Čovjek osvojio 320 glasova i sad će da bude premijer
Komsic radi za sda..to jest za dodika...
ovaj bi luđak i guz..e dao samo da ostane u vlasti, makar ga i gu..li sa svih strana. Bože nam ti pomozi sa ovim propalim anonimusima koje prodaju i državu i sve samo da platica kapa. Jer realno kakve druge vrijednosti i ima.
SDA je iznijela pokret za drzavu a komunjare pregovaraju i dogovaraju
Odvratni ste svi, neznam jesmo li mi svi budale, izaberemo jedne, a oni se dočepaju vlasti i svima nama glasačima pokažun srednji prst tako što koaliraju i sa samim vragom samo da ostanu u vlasti. Mislim do kada. Da li postoji mogućnost da mi njima pokažemo srednji prst tako da NITKO ABA BAŠ NITKO kada budu izbori ne izađe. Baš bi me zanimalo šta bi tada.
Ovo i predizborno vrijeme je jedino kada ste vi u radnom odnosu.Kad bude trebalo raditi za narod i drzavu nece vas biti.Necete imati vremena zbog osobnih razloga.