Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujemo i reakciju predsjednika omladine od 35 godina zahiragica da iskezi svoje skriljce u ustima i kaze neku vrlo pametnu recenicu na kojoj je radilo 44 savjetnika kako bi srocili istu da bude ono prosto prosirena. Samo potpuni idiot je vjerovao bakiru i podrzava SDA najvece zlo za bosnjake.
Bakir je obicna kukavica koja se citav zivot iza nekoga krije. Pocevsi od babe, majke, goropadne crnogorske zene, celicnih trezorskih vrata i hrpe uvlakaca u anus. On ne smije da se pojavi javno i suprostavi argumentima bilo kome, daje intervjue samo rezimskim novinarima.
J.b.š SDA j.b.š SDP i ostale stranke daj mi posao da ne moram ići iz ove proklete zemlje.
Đe Sejdo da uleti i zaštiti Alijinog malog? Neda se Sejdo vidjet ni u kafani. Putuje za Čikago. Šta bi tek Sejdo radio da mu je Galeb.
Ovaj nikša po'vas dan laje, a nikog da ujede...
nema čovjeka koji je više uradio za SDA od Nikšića
Nermina nervira to što mu odgovara asocijacija mladih SDA, pa je uporan, ne bi li se oglasio šef stranke. Ali jbg, neće. Opet će mu odgovoriti ovi isti, dok ne skuži da ga ustvari prcaju. Možda kad baketu Trump odgovori, e onda će i Bake ovome.
Tako Bake nekad isturi usranu dječuriju, nekad seljanku Muniru.
Haha sprda ga Niksic ko malo dijete
Od ''sablji i bulevardžija'' čovjek ne može na miru pojesti ni ''deset s lukom''.
Sasvim odmjereno Niksicevo saopćenje. Sve je rečeno. Oglašavaju se mladi od 40 i više kuka. To je SDA adet. Valjda se kale za inshaalah. Bakirova i Sebijina karijera se primiče kraju. Samo ostaje da se vidi kako će završiti.
I tebe je uvjek slagao,ti si isti promasaj
mlađaHnih hahhaha... Jes težak taj bošnjoočki jezik 😆😂🤣
Ma da... vi se prepucavajte a nas ko je.. Sram i stid neka vas bude! Neradnici!!
jeli ovaj niksic iz niksica ?
Reče predsjednik crvene stranke što svojoj omladini 2001. godište ispira mozak da nose pionirske kape kao da je 1946. godina i zastave države koja je prestala postojati prije njihovog rođenja
@Ananas123 Pa to i i jest potez vucibatine. Nikada ništa nije uradio u korist države nego samo čeka da drugi nešto urade, kiksaju, pa da se pojavi kao heroj da pametuje. Zašto nikada nije nešto pokrenuo prije Bakira i SDA i odradio profesionalnije?
bakir ima dobru garderobu mora da je na lotu dobio lovu