Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povratak socijaldemokratije na politicki tron u BiH.Pune su sale u Banja Luci, Zepcu,Livnu,vitezu,Travniku,Zenici,Sarajevu i bit ce pune i dalje.To moze samo SDP,prava i jedina gradjanska i drzavotvorna stranka.Nacionalistima mozete dati jos 100 godina vlasti,samo ce nas jos pokrasti.Opet ce SDP za 4 godine uraditi vise nego oni za tih 100.
Samo naprijed SDP! Jedini vi imate potencijala i možete nešto uraditi za razliku od ostalih!
@Esimmi JEDNA DRZAVA ZA SVE- JEDAN PREDSJEDNIK ZA SVE- DENIS BECIROVIC 🌷
SDP će insistirati na tome da se osnovno i srednje obrazovanje u potpunosti depolitizira, da se ukinu segregacijski modeli i prakse, da se pitanje maternjeg jezika riješi po jedinstvenom modelu za cijelu BiH, te da se izvrši cjelovita i funkcionalna kurikularna reforma utemeljena na ishodištima znanja
Prvo kaže - Oni ljudima ne nude ništa osim koncepta nas protiv njih. Zatim zaključi - To je zapravo jedina istinska razdjelnica između nas i njih PROBUDITE SE OVAKAV NONSENS JE DEFINICIJA DEMAGOGA - IGRA NA EMOCIJU BEZ IKAKVOG RAZUMA
SDP će omogućiti programe cjeloživotnog obrazovanja i osigurati inkluzivno obrazovanje
JEDNA DRZAVA ZA SVE- JEDAN PREDSJEDNIK ZA SVE- DENIS BECIROVIC 🌷
SDP smatra da vodeni transport zahtijeva reviziju plovnih puteva i infrastrukture. Raditi će na investiranju u razvoj luka na Savi, te na pripremama u smjeru izgradnje luke u Neumu.
Vjerujemo vam dali ste sve od sebe u vrijeme vaseg mandata. Tako ce biti i od oktobra. Svaka cast
Denis Bećirović će vratiti poštovanje našoj državi. On nikada neće dozvoliti da se dese sramote sa dosadašnjom vlasti kao što je izgubljenje revizije za Srebrenicu, gubitak Sutorine, gubitak Neuma i međunarodnih voda. Pod SDP-om i pod Denisom Bećirovićem tako nešto se nikada neće desiti!
SDP je stranka koja ima plan i program za Bosnu i Hercegovinu, Plan 10 koji će još više razviti Bosnu i Hercegovinu kao i svaki aspekt te države. Nama trebaju promjene, sve više mladih odlazi za kvalitetnijim životom i to se mora promjeniti. SDP u Bosni i Hercegovini može napraviti kvalitetan život!
SDP je stranka koja ima plan i program za Bosnu i Hercegovinu, Plan 10 koji će još više razviti Bosnu i Hercegovinu kao i svaki aspekt te države. Nama trebaju promjene, sve više mladih odlazi za kvalitetnijim životom i to se mora promjeniti. SDP u Bosni i Hercegovini može napraviti kvalitetan život!
Narod podražaje Denisa Bećirovića i SDP i to se vidi. Želimo državu bez nacionalizma, bez mržnje, bez podjela, samo tako i možemo uspjeti!
SDP je jedina stranka koja ima plan i program za našu državu, jedini koji imaju konkretna djela koja su pomogla Bosni i Hercegovini! Njihov kandidat za predsjedništvo, Denis Bećirović, je jedan od najaktivnijih poslanika u parlamentu i pravi patriota! Ovo su prave opcije za nas i one u oktobru pobjeđuju!
Period dok je SDP bio na vlasti je bio najbolji period za sve nas. Izgradili kilometre autoputa, povećali penzije, razvili državu kako treba. I sada je Nikšić još više razvio i partiju, više je demokratizirao, sada je ona još bolja. Moju podršku ima i uvijek će imati SDP!
SDP će se bazirati na usklađivanje zakona i pratećih pravilnika na međuentitetskom i međukantonalnom nivou i na izradu nove, realnije i konkretnije Okvirne strategije razvoja saobraćaja u Bosni i Hercegovini
ZA OBNOVU SAOBRACAJNICA! S Ministrom Damirom Hadzicem na celu. Zivio SDP!
Nravo niksicu bravo SDP zelim vam svu srecu na izborima!!!