Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covek koji nije u svojoj mjesnoj zajednice pobedio hoce da bude premier sa 3000 glasova. Za takvu vecinu se bore 3 ljigavaca.
Sda nema politicki ni moralni legitimitet da bude u vlasti. Politicki zato sto su korupcijom a ne narodnom voljom dobili 13 delegata. Ako bi kao takvi usli u vlast to bi značilo da je korupcija halal i da se moze ozakoniti. Moralni legitimitet nemaju jer su potpisali prodaju revizije, legitimno predstavljanje i kriminal respiratori. Osim toga Hdz i Snsd su najaci kad saradjuju s Sda. Sda se stoga mora sprijeciti i procesuirati.
Bakir koji je osvojio preko 100.000 glasova ne može ninza vrata institucija BiH. To se zove znati i ne znati
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tebe ni u sdpu nece a kamo li da bude premijer FBiH
KOJI SU OVO SPINOVI I REŽIJA!!! ➡️Parlament Federacije SDA 27 HDZ 16 Ukupno : 43 ➡️OSTALI : 57 (VEĆINA) NEĆEMO S NACIONALISTIMA!? ONDA NEKA IZBACE i SDA i HDZ Ako istinu govore!?!? Ali narod je uvidio kakva vam je uloga dodijeljena i koliko ste principialni!?
Popu...šimi niksicu, nema vlasti bez vecinske volje bosnjackog naroda koji je povjerenje dao stanci SDA...haj zdravo...
"Blokiraju formiranje što su i najavili" Pokusavam da ne komentarisem prvih 100 dana, ali nisam siguran da cu i to docekati. Suparnicka stranka je tu da pravi probleme. Niksic je idealni opozicioni lider kakvog bi pozeljela svaka vladajuca stranka. Pozdrav. Pokusacu da cekam sta ce se desiti. Vise od vlade me brinu zemljotresi. Pi, pi....
Super odgovor!
Niksicu prihvatio ili ne prihvatio ponudu od SDA,svejedno neces biti premijer.
pokusaji da SDA ponovo zavlada i odvuce BH unatrag, kao i konstantni napadi na OHR jacaju nazadne medjunacionalne netrpeljivosti, na zalost uvijek ce biti jadnika koji ce se loziti na spomen nacionalnog.
Lendo🇧🇦
SDP ima opciju da prihvati realnost, da se formira vlast sa SDA i HDZ, ili da obeca potpis za imenovanje vlade sa drugom vecinom bez SDPa. Treca opcija ne postoji. Kapitalcija nije opcija!
Djeco to nije fer. Nece nikos malim Bakirom da se igra. Prave se razni timovi, sa 3, 6 pa i 8 igraca a njega jadnika nece niko ni na rezervnu klupu. Nema veze sto on jadnik nakon toliko godina ne zna igrati, pustite ga malo pa taman izgubili. Ovako ja razumijem trenutno stanje
Samo SDA u opoziciju i da se oslobode porodice Izetbegović. sve poslije je otvoreno
Bravo
Jeko Lendo sad 😇 Sad on odlučuje o formiranju, oooooo drzavo Bosno
Niksicu, sto prije shvatis sta je realnost, prije ce doci do uspostavi nove vlasti. Vidi se ko blokira. SDA JE NEIZBJEZNA SDA JE NEIZBJEZNA, zapamtite to!
Pokazao si da si isto ćesme ka i baki, a to nije nimalo lako.
Neka Čavara i Novalić budu doživotni Predsjednici, ako treba neka i propadne BiH, ali s vama lopovima, mafijašima i fašistima iz SDFA nema ni razgovora, a ni dogovora. Sikter gadovi.
Neka Lave reci tom srarcu da nema pojma