Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i FGR dolazi pameti
Hoće li i Srđan Mandić izaći iz kancelarije pa otići u Srebrenicu, Prijedor ili Foču Bošnjaci su ga birali ...
Ope nema Fočaka samo ovi što glume Fočake šućur Alahu sve placeno.
Povratnici su pravi heroji Bosne. Vratić se u spaljeno i porušeno i trpiš uvrede na okupiranoj zemlji. Tužno.
Nikša Hrvatina teška. Prezime ga odaje
KAKVE SU ZLOČINI SRBI NAPRAVILI NAD BOŠNJACIMA IMA NJIHOVA POKOLJENJA DA SE SRAME I STIDE SVOJIH JADNIH I BIJEDNIH DJEDOVA!!! A MORAĆE SVE NA SVOJIM PLEĆIMA TA POKOLJENJA DA VRATE OBRAZ I ISKALJANE I KRVAVE RUKE STO SU IM TI ZLOĆINCI DJEDOVI OSTAVILI !!! JER SAM SIGURAN DA DOLAZI MLADA SRPSKA OMLADINA KOJA ČE SVE TE GREŠKE I ZLOČINE DA ISPRAVI I DA SE POKAJE!!!
Njihova omladina je jos gora od roditelja
Ma ja Vi Bahlije (po receptu Hypo banke Bosnjoooci Adiko) nikoga ubili ni silovali nijeste🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ima li drugih zrtava osim vasih u BIH.samo kukate.
Gdje Bake
 "Mi nismo Turci, nego smo po vjeri Muslimani, a po naciji i našem lijepom hrvatskom jeziku Hrvati." (Ademaga Mešić, Memoari I, str. 122.
Koliko KABADAHIJA po Sarajevu a u Focu ZAVICAJ kad ode kao Mrav
Koristan si nermine kao bubuljica na nosu...
da da sve civili, pa ko se borio onda?
Ništa dok se RS ne ukine - jedan čovjek jedan glas na čitavoj teritoriji BIH...
RS je utvrđen u dejtonu a ne u BL ni u SA
Pa zar ti šef Bakir nije proglasio feroavgusto ( naučio papak jednu talijansku riječ pa se jadan provaljuje ) . Mogao si do Kazana , puno je bliže , a tebi su usta puna multi građanske BiH . Ali za to bi trebao biti iskreni socijal demokrata a ne jado koji bi za lični interes prodao i mater . Svi ste ista govna .
Hebo ti sebi nju
Nikšić se ponosi što u svojim redovima SDP-a ima agresorskih vojnika,pripadnika VRS,koji kako kaže Nikša,nisu okaljali obraz
Pamti Bosnjace!!