Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP-ovci pa pređite sa riječi na djela. Lično si svog brata "uvalio" na državne jasle, a i kada izađe kakav konkurs i kod vas se , kao i kod ostalih, unaprijed zna za koga je i prema čijim kvalifikacijama Konkurs raspisan. NEMOJTE NAS BA VIŠE LAGATI!!!!!!!!!!!
brata bi mu i oprostio, hajde brat mu je. Ali u autoceste je sa bratom zaposlio cijelu plejadu mladih pravnika iz Konjica.
Npr u SDP utvrdi Tuzli ne mozes ni dijete u vrtic upisati ako nisi SDP. Nakon fakulteta ili srednje skole SDP djeca dobijaju poslove u opcinskoj administraciji. Je li to korupcija?
pravi čovjek da govori o korupciji hahahaha
A kakva je za tebe drzava iz snova niksicu, jeli to kad uhljebis brata pa nadlezni kazu da to nije sukob interesa, naravno i nadlezni iz iste stranke kao i ti, jeli drzava iz snova kad uhljebis rodbinu na drzavne jasle bez konkursa i bez adekvatne strucne spreme, vi ste nekad nudili DRZAVU za COVJEKA, sad nudite DRZAVU iz SNOVA, gdje ce zaposleni biti fam. niksic, lagumdzija, radoncic isl. svi koji su iz sdp i sbb, a niksicu, narod ne zeli drzavu iz snova, jer kad tad se probudimo i nema te drzave koju smo sanjali odnosno koju vi nudite hocu reci sto se vi provaljujete, NAROD hoce NORMALNU drzavu bez REKETA i SDP-a i bez KRIMINALA SBB-a.
Rece Niksic i ode na partiju tenisa sa ''noletom'' hadzicem.
Premijeru povjerovali bi ti MOŽDA da smo zaboravili priču o sukobu interesa, mito koje si dobio u vidu stana u zgradi Uniprometa. Nismo zaboravili ni priču zvanu "Reket" u koju su umješani Zlatko Lagumdžija i Damir Hadžić.Budumiru ste snmjestili i nek ste naka odgovara ako je kriv. Problem je što vaš motiv nije suzbijanje korupcije već sklanjanje Budimira da u Federalnu vladu zasjede vaš koalicioni partner Dragan Čavić rekorder po broju podignutih optužnica i izvršenih krivičnih djela. Da je vaš motiv suzbijanje kriminala davno bi premijeru u tvojoj vladi sjedio drugi ministar poljoprivrede a sadašnji pravio društvo Budimiru. Na kraju tvoja partija je kriva što je za koalicione partnere izabrala SDA koja godinama beskrupulozno pljačka sve redom.
Mala ispravka Dragan Čović ali velika razlika.
Kako ovo djubre zvano "svilena trenerka na tekmi u Parizu" nije stid ovo izjavit...j.ebo mu pas mater... auto-putevsku
Aliud voluit, aliud dixit. Korupcija označava i svaku zloupotrebu moći. A u Federalnoj upravi za inspekcijske poslove zloupotreba moći od strane direktora je već postala općepoznata činjenica. Vladi FBiH je prezentirano obilje pravno-valjanih dokaza za takvu tvrdnju. Zaposlenicima se uskraćuju osnovna prava iz radnog odnosa , što su i sudovi potvrdili presudama (pravo na odvojeni život, terenski dodatak ..) čime je budzetu FBiH nametnuto plaćanje sudskih troškova, zateznih kamata na potraživanja...a sve zbog samovolje moćnika , sistem zastrašivanja i ucjenjivanja zaposlenika je u punoj funkciji...Vlada FBiH je upoznata ne samo sa navedenim , već i sa drugim bitnijim i važnijim činjenicama
Da proradi takva država što je Nerko Trenerko sanja, on bi prvi završio u zatvoru! Ljigavac odvratni!
Taj Niksic nije nista uradio za narod, jedino je namjestio svoga brata i prisvojio sebi stan u Sarajevu od sto i nesto kvadrata
"Ja zaista mislim da je ovo početak obračuna države s organizirnim kriminalom i da u toj utakmici ni prema kome ne treba imati pardona. Ako treba bilo kakva politička podrška, što se mene tiče imat će je. Ja mogu da je osiguram kroz institucije sistema, kroz Vladu Federacije. Svjestan sam da je došao trenutak da krenemo s ovim", istakao je Nikšić. Naravno Niksicu ovo je pocetak,a ima jos posla dosta....Svaka cast tebi i SDP koji ste se uhvatili u kostac sa lopovima,prevarantima kriminalcima...Gradjani su uz vas...
I oni su samo VUKOVI U JAGNJEĆOJ KOŽI. Ide Prvi maj pa im treba mlađahan janjac za ražanj.
Da Bog hoce dati da su svi kao Niksic...To je ljudina od covjeka..
Treba nastaviti rad na reformi pravosuđa, kako bi se za sva vremena riješili problema montiranja procesa po političkoj liniji, te omogućili odlučan obračun sa kriminalom i vraćanje vjere u pravdu i pravnu državu građanima BiH, koji to zaslužuju i očekuju isuviše dugo.
Kada bi svi radili po principu Niksiceve politike, puno bi nam bolje bilo... Ovako dok jos uvijek ima Budimirovih kopija, nigdje necemo stici...
Ali tesko da cemo docekati to da svi budu kao on... Ja bih najvise voljela...
Borba sa politički sponzoriranim organiziranim kriminalom i korupcijom, koja je u BiH očito započela odlučnom akcijom razbijanja kriminalne grupe okupljene oko Živka Budimira, vjerujemo da predstavlja početak procesa obračuna sa svim pokroviteljima i akterima sistemske korupcije i drugih oblika kriminala koji uništava državu BiH već gotovo 20 godina.
Bog te cua samo da ne bude tresla se gora rodio se mis,jer narodu je dogorilo