Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermine ljigo prodana nećemo ti ovo zaboraviti. Proći će ti stranka ko SBB.
SDA BAGRA I POKVARENI ZILKIĆ SU OVO URADILI. OVO JE NJIHOVO MASLO
Vidi ti kera kako on proklinje ljude i želi im zlo, a glasanje bilo anonimno.. Slika i prilika SDP rukovodstva, komunista jednom, komunista zauvijek..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
IZDAJICO!!!
ZIKLIC JE PRODAO GLAS 10000% TO IDE UZ NJEGA, OPET JE SDA SJEBALA BOŠNJAKE
On i Dinokio, vise sahranise BiH nego SDA za 26 i po godina od kraja rata.
Sve ste dogovorili sa HDZ-om, mora SNSD ići u vlast... izdajice jadna fujjjj
Kurvin sine
Pa nije valjda da tajno glasaju. Zar ne treba da se zna ko je za koga glasao?
dok ne pokazujes dokaze, svi smo okrenuti protiv tebe. zahvaljujuci ovome, ima da bosna postane evropska palestina
KAKO JE TO ISPALO DA SDA BUDE BOLJA OD SDP-A? DE MI RECI
svi koji su glasali za SDP su ispali izdajnici, a SNSD su ionako poznati dusmani drzave
Na kraju u tekstu i komentarima svi su izdali drzavu i nema niko hladne glave da ljude povede u bolje sutra🤲Najbitnija je stranka,interes,moc,pare...Da li je vrijeme da se fkt ode iz ove države, a beskrajno je volim, kao i svoje Sarajevo. Bosna je toliko vjekova prezivjela, ali bojim se da ove moderne " demokratske" vladare nece. Pa misli li iko od političara na budućnost ove zemlje,ljudi, omladine???Mislio sam da je Dodika dosta ali izgleda nije😁
Nakon svih cirkusa i ponizenja pitam se kad ce Abdic Fikret doci kao npr poslanik da predstavlja.Jbt svedose nas na jad i cemer ove sve prodane duse sto su na poliitickom smetljistu i nema ovdje niceg osim podjele kapitala i kesa za kojeg se bore ovi primati pogotovu ovi iz osmorke devetorke i desetorke.PA Hdz i Snsd odlucuju o Drzavi i to je to.
Zivio sdp i komunizam,zivjela tekovina borbe za vlast iz samo licnih interesa,zivio adz i snsd i osmorka.Narode Bosansko Hercegovacki ostaje ti samo da naprdjujes i slusas sta ti adz i snsd budu dali na kasicicu zajedno sa ovim osmorkama i desetorkama.Hahaha moj Bosnjo veze ti nemas ni gdje si nis kim si.Sjwdi na minderu i naprdjuj ide ti to.
Ovaj Nikšić mora da je jeo svinjetinu sa dodom j... majku svoju dade Bosnu Srbima fukara
Dakle u prvom krugu je potrebno 11.od 17. U svakom drugom se spussta broj glasova dok nedodje do potrebnana. 4.sto je po HDZui ..Smidtu dovoljno za prolaz izglasavnja Federalne vlade institucija presdsjednika i svakog zakona. ...dakle Smidtov zakon manjinskim omogucava da vladju nad vecinom to su Trojaneri i Amabasodari dogovorili
U A. AMBASADI SLAVLJE - NJIHOV SCENARIO DA OBEZGLAVE BOŠNJAKE POTPUNO JE REALIZOVAN. KVISLINGŠKE 8-ORKE I 11-ORKE OBAVILE POSAO SAVRŠENO: HRVATIMA U F BIH I DODIKU NA NIVOU BIH OBEZBIJEDILI APSOLUTNU DOMINACIJU. PROCES PALESTINIZACIJE BOŠNJAKA JE SADA IREVIRZIBILAN.
Nikad nisam glasao za ovu prasecu glavu a od sad ni za SDP. FUJ STE!
Ne valja ovo nikako Osmorka draga al nikako. A i ovo pjenjenje pjesnog psa SDA je vise dojadilo mrs u opoziciju na 4 godine 30 godina cinite vlast ok Dodik opet ima sprege moci al sta ste i vi ucinili da ne bude tako mrs u opoziciju bagro.
Ljigo jadna, kunes ko kakva zatucana seljancura... Ako su na tebe Bošnjaci spali bolje da se kolektivno javno spale
Komunjare licemjerne,bez vjere i duše.
Ti si kurton od političara