Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece Nermin Niksic koji je prodao Srebrenicu Grujicicu i onima sto su ubijali.Bijednice bijedni Nermine Niksicu.Stid je tebi nepoznat.
Samo su tvoje ublehe vječne !! Ljubo Bešlić (HDZ) - 17 glasova Suad Hasandedić (SDA) - 15 glasova I 3 suzdržana glasa SDP-a Historija se ponavlja u Mostaru?
vjeciti slucajni prolaznici i prodavaci ubleha !!! Pa iebe mi se za SDA ali vi napadate zdrav razum i logiku. Da li ste svjesni toga. Vrijedja sto nas smatrate retardiranim !!!
A tyoja ljubav sa Dodikom kod koga si išao privatno u B,luku na kafu jer ti je trebala intervencija kod M.Tegeltije koji je sad savjetnik kod njegovog žefa .Sad ti više netreba M.Tegeltija nego si više prijatelj sa Čovićem jer ti treba Tomićka. Radi Dodika i Čovića nesmiješ u lkoaliciju sa SDA .
Eto,sad ce cetvorka bazdeljava da pokaze da nece Bosnjaka za gradonacelnika Mostara.Samo gledajte.Sad ih je SDA izvukla na ledinu.Gledajte sta rade konakovic,kojovic,niksic i hadzibajric
Baralija dobila SAMO 5 glasova!Haloooo Niksicu glupaneeee
NETREBA BALIJI DAT DA VLADA KAD NEZNA-
Nermine prdežu ljudski... bljak fuj više
Nermine ti polaziš od teze da smo mi retardirani
Mars smradu jedan licemjerni...fuj
Klixe gdje su komentari koji su protiv ns i sdp. Briseteee. Jadno je to. Necemo pisat protiv njih samo nemojte brisat komentare😂😂😂😂🤩
Loptica je prebacena cetvorki. Da se ogole do kraja :)
Ovo se zove politicki spin cetvorke, sjede idioti niksic, kojovic, konakovic i jel hadzibajric ne znam tog cetvrtog idiota i spinuju politicke suplje price. Sad sda je kriva sto ce hdz dobiti nacelnika jer nisu glasai za irmu. E sad ce nasa stranka i sdp biti krivi sto ce hdz dobiti gradonacelnika jer nece glasati za guzina
Jesil vec dao nalog sdp da budu suzdrzani i da hdz dobije gradonacelnika. Lazljivac si veliki nermine, al valjda ce od tog sdp ostati sta kad tebe smijene
pa glasajte za Guzina pa nece biti Hdz-ov kandidat sta serendate.
Socijaldemokratija nije što bi neki rekli komunizam, i generalno je najbolja ideja politike, eto i po EU je raširena, međutim ovi koji vode SDP su je strovalili i obezvrijediti jer im je primaran samo njihov kriminal, lični interes i komadić vlasti. Šefovi SDP odhebite skupa sa ovim pojedinim NVO Baralijama željnim medijske pažnje.
Propalitet,nema šta dugo nego lizati rane. Lagumdžija je za njega izmislio politiku...a ni on mi nije drag
Nermine vrati kosilicu i traktore