Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A trajno brisanje prava Bošnjaka jučerašnjom odlukom OHRa - NIJE ANARHIJA??? Majku ti izdajničku!
Idu opstinski izbori Pomest izdajnicku Gamad
Pa ovo je stoka posebna. Pravi Socijalista :)
đubre jedno nemas glasova ni za mjesne zajednice .
Sebija bez diplome vam vrh stranke,majku vam SDA-ovsku
Samo hrabro i vi ste Bosnjaci
U štalu stoko, eto za par dana na vlasti vec vas policija cuva ispred vlade.
Bošnjaci dragi, uredu je što ne volite SDA i hoćete nešto bolje. Al zar imate imalo pameti da podržavate ovu 'novu vlast' i ove ublehe od ljudi.
Ukoliko žele da nekim nasiljem spriječe provođenje volje većine to onda vodi u anarhiju -- O kakvoj većini ovaj Nikšić priča???
Ti ces svakako u zatvor zbog Bosnaljeka. Zbog toga te i drze ko kera na povodcu.
Što niste Aliji I mahali sa Građanka BiH kada je potpisivao Dejton. A u onome što je Alija potpisao BiH nije građanska nego etnonacinalistička koja podrazumjeva jednakost sva tri naroda. Pod tim se ne misli na brojnost koliko koga ima.
O kakvoj volji većine pričaš smradu ljigavi.Sram te bilo 90% Bošnjaka te ne želi.
IZDAJNICI, FUJ
Smradu konjički, nisi bio u stanju dobiti ni 5000 glasova
Šmit ukide izbornu volju građana i izbore pa ukini i demokratiju stavi nam trake na ruke to vam nije strano.
Dogovor na racunu izdaje i to za dvije tri fotelje. "Nevjerovatan novac" sigurno nije bio potreban, ali laz vam je glavni argumenat i tako i sa zadnjom izmjenom Smidttlera, kao dugotrajna ... koji izdajnici.
SDfA bagro samo vi rezite i lajte ali bez vlasti ostajete definitivno. Napokon se moze vidjeti malo ali vrijedno svjetlo na kraju tunela u koji ste nas uveli i u kom ste nas drzali 30 godina izdajice BiH