Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte se molim vas samo na ovome zaustaviti, sad nek ide redom: Lagumdzija, Dodik, Radoncic, Tihic, Bosic, Covic, Bakir, i tako dalje... (nek mi oproste gradjani ako sam nekoga zaboravio) pa onda da krenemo od nule bice nam bolje sigurno...
"Ja kao premijer ... i srpski isprdak podrzavam hapsenje svakog onog ko se protivi raspadu BiH i nestanku Bosnjaka" ...kazao je antibosanac premijer Nikšić.
bosnjacki istroseni kurton Budimir je zavrsio karijeru a nadam se da ce i Lojanovic krenuti za njim ! valjda ce sad i ovih par Komsica, Gradimira i sl. shvatiti da kurtonstvo kao politicka opcija uvijek zavrsi neslavno !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad ti Nikšiću i takvi kao ti budu svirali klavir u KPZ Zenica ,mozes i Betovena sto se mene tice,tad cu vjerovati drzavi i sudu....
Obzirom da sam nezaposlena i stalno na klixu predlažem SDP centrali da me zaposli da komentarišem za njih. Dnevno 5KM, vikendima i praznicima 7KM. Utorkom džaba. Minimalno 2 komentara na svaku vijest. Ako SBB ponudi više može prihvatam i to ali 10% skuplje. Šta treba da napišem protiv SDA da me angažujete?
AKO NE POHAPSE SVE LIDERE I LIDERCICE POLITICKIH STRANAKA ONDA JE OVO MONTAZA - SDP i SBB on him je jedini pokazao zube,svi su fakat prljavi od ovoga covjeka..........
Kaplane glupane,,,,
I ti ces mu se pridruziti aBd,,,i stranacke kolege lagumdzija i hadzic,,dodik,radoncic,tihic,covic
jesam li dobro procitala??ministar samir kaplan ima puno povjerenje u ljude poput ministra sigurnosti????ili je pogresno preneseno ili kaplan ode da se pridruzi mafijasima iz sbb?neka ih sto vise na jednom mjestu!
nije mi jasno sto trazi imunitet,ako nije kriv neka dokaze.tako svi bez obzira kojoj stranci pripadali.dosta vise privilegovanih a narodu sve gore
izgleda da pravna drzava pocinje da djeluje ili radi, samo naprijed, kriminalce u bajbuk, postenim i vrijednim glas "plus"
sjajan potez, samo nastavite takom od budimira do lijanovica, kad ocistimo drzavu od ovakvih poput njih lakse se raditi!
Nevjerovatno koliko pojedine strukture stranaka zele da preko leda premijera izmanipulisu narod... Medutim za mene ovo nije nikakvo iznenadenje, vidi se najbolje stanje u drzavi i dovoljno je sve receno... Premijeru nastavi da BiH vodis ka putu EU, ko hoce bujrum, ko nece nek ide sa Budimirom i kompanijom!!!
svi treba da odgovaraju za ono sto su ucinili, pa tako i Budimir, sramota je da se poziva na imunitet poslije svega
a ovim potezom je dokazano da niko ne smije biti iznad zakona, hrabar cin, i odlicno je ono sto vlada fbih radi u posljednjem periodu, svaka cast
Auuu, uzbudljivog dana Ja pomislila da je ovo jos jedna farsa, ali izgleda da se ozbiljno pristupilo ovome. Sta reci, svaka cast ucesnicima ove akcije, naravno da ne treba biti posteda i da svako treba odgovarati za ono sto radi. Moje licne zelje idu ovim redom Lijanovic, Izetbegovic, Zukic, Causevic itd.
Da li ima ikakve veze ono famozno hapsenje vucicevo hapsenje miskovica i ovo danas hapsenje Predsjednika FBiH, ja bih rekao da ima nesto zajednicko, a to je da isti scenarista stoji iza ovih hapsenja. vucicu je hapsenje miskovica donijelo popularnost, pa je scenarista isto htio da ucini kako bi se popularnost u BiH povecala antibosanskim snagama na celu sa SDP i SBB, sto hoce reci da SDP i SBB dobijaju naredjenja iz Beograda i da rade po direktivi Beograda, samo je scenarista predvidio jednu stvar a to je da su Bosnjaci vec "provalili" podanicku politiku SDP i SBB.
Odlicno, svaka cast institucijama, napokon da se stane u red opstrukcijama i kriminalu u nasoj drzavi, svaka cast i sve pohvala pa nek svako odgovara za svoja dijela!!!