Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abdic je otjeran drzavnim udarom, a dobio je najvise glasova, ali je Alija izvrsio drzavni udar da dodje na vlast. Srbi su Aliji nudili da bude dozivotni PODpredsjednik, ali je radije, kako je sam rekao, zrtvovao mir da bi bio sam na vrhu u svom malom begovatu. Kad su se stvari pokrenule digao je u zrak Jozu Leutara. Nakon potpisa Lisabonskog, Zenevskog, Pariskog i dr. dogovora odmah sutra je odustao od njih i pustio ljude da ginu kako bi ostao na vlasti. U Vasingtonu kada je za potpis dobio obecanje americkog oruzja odmah sutra je rekao kako s tim oruzjem zeli nastaviti rat i odustaje od tog dogovora. Tada su mu Amerikanci zaprijetili. Nakon iducevelike opstrukcije u bolnici ga je posjetio Erdogan nakon cega je preselio.... Bahir, Tihi i Cera nastavljaju tu politiku. Naravno da be biti belaja samo da bi se odrzali na vlasti, jer jedino tako i znaju. Nece prezati ni od krvoprolica.
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? commi,hrvoje zg,bosanceros,obilic,s.tihic ,kelner,oj livado,huso , i mnogi drugi su nickovi od jednog te istog covjeka kome je jedini cilj da zakuhava i provocira!ako vidi da su jedni u ofanzivi on ubaci komentar protiv njih i tako dalje.dakle sto vise bosnjake isprovocirati da se svadaju i vrijedaju!mnogi nasjednu ali najbolje ignorisati jer je to jedan neugledni lik kome je racunar sav zivot!!!prije rata je zivio u blizini sarajeva umislio je da su ga bosnjaci istjerali iz sarajeva i da mu ne daju da se vrati ,poprilicno je depresivan i jako boluje za sarajevom i istovremeno ga mrzi!!nadajmo se da ce brzo ozdraviti a do tada ga treba ignorisati !! (skriveni komentar) A sto ih onda ti skrivas commi?
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom... P.S. Skrivanjem komentara ne moze se pobjeci od istine. :)
udri :) opali dislajkove smr.adu zlajin!
commi,hrvoje zg,bosanceros,obilic,s.tihic,kelner,oj livado,huso , i mnogi drugi su nickovi od jednog te istog covjeka kome je jedini cilj da zakuhava i provocira!ako vidi da su jedni u ofanzivi on ubaci komentar protiv njih i tako dalje.dakle sto vise bosnjake isprovocirati da se svadaju i vrijedaju!mnogi nasjednu ali najbolje ignorisati jer je to jedan neugledni lik kome je racunar sav zivot!!!prije rata je zivio u blizini sarajeva umislio je da su ga bosnjaci istjerali iz sarajeva i da mu ne daju da se vrati ,poprilicno je depresivan i jako boluje za sarajevom i istovremeno ga mrzi!!nadajmo se da ce brzo ozdraviti a do tada ga treba ignorisati !!
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Ovaj čovjek je jedan levat, kojeg je lagumdzija iskoristio da vadi vruć krompir dok se on diplomatski vozika avionom i ubire kajmak. A navedeni levat skuplja mrvice i izigrava nekakvog sposobnog političara a nema ga ni u sopstvenoj vladi a očekuje da njegov posao uradi OHR. Jedan obični lokalac i pijačar sa kravatom, nesposobnjakovic ali eto i nesposobna koka ubode pokoje zrno. I takav nam levat vodi vladu. Navodno!
mole se četnici da ne komentarišu na ovom portalu. sikter u sumsku pa tamo veličajte SDP
Ovo me podsjeća na ono:heljp NATO, a poslije :u jesmo jaki:)
Ma daj više Nikšiću ! Treba li OHR intervenisati da se malo pobrinete za svoje članove !! Ponamještali ste sve svoje , digli frku zaboga oko Kamočajija a raja ko psi čekaju da vas nešto zamole i pitaju. Prepotentan si do bola a LEVAT. Nemaš pojma o bilo kojoj oblasti a Premijer. Jedva vas čekam pred izbore kad krenete po Opštinama da lobirate samo vas čekam !!!
Zavrsices u zatvoru sa Scepom Radoncicem i Lagumdzijom.
OHR ce podržavat nered dok nam ne uzmu šume,hidrocentrale,telekom..
KAKO NIJE SRAMOTA vise SDP , EU-u i OHR udarati po Bosnjacima i drzavi BIH-i ! ZASTO toliko HINJSKI INSISTIRATE na NOMONACIJI suduja USTAVNOG SUDA FBIH-e, ZASTO STE NA TO CEKALI 4 godine, ZNACI sad "lagumdzija-dodik-covic" MOGU doci takticki i planski do podjele drzavne imovine RBIH-e, svih njenih prirodnih bogatih resursa - najbogatijih u Evropi, privatizaciji drzavnih firmi, jos JE EU-i , genocidnoj tvorevini i srbiji barba potrebno postaviti Sudije Ustavnog Suda FBIH i BIH KOJI CE ODRADITI taj izdajnicki i naprijateljski cin nestanka drzave RBIH-e, njenih drzavne imovine a TIME i Bosnjaka ! Sve ovo sto radite svi cjelokupno BIH-i i Bosnjacima je OSMISLJENO i ISPLANIRANO u "SANU" beogradskim genocidnim kapelama smrti i agresije, genocida i etnickkih ciscenja, STO genocidasi srbi i EU-a NISU MOGLI postici oruzjem nad RBIH- i Bosnjacima DANAS nastavljaju od 1996-e raznim apartheidima, diktaturom, diskriminacijom i totalitarizmom nad Bosnjacima i drzavom BIH- !
Jel istina da SDP dijeli žute trake bošnjacima?
ovi kriminalci iz SDP-a bi sa svakim samo da im je doci na vlast, ovo im je drugi fiasko od kraja rata, kad god dodju na vlast nama je belaj. SDP-ovci bi prodali mamu za malo para i vlasti