Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Staviti zakon u proceduru i ko ga blokira EU treba da ga blokira
Izdajnik njiva Niksic je obecao dodatnu etnicku podjelu BiH u Mostaru i daje upravitelju logora Covicu (Kordicev istomisljenik i jaran) izborni zakon kojim se cementira aparthejd sistem gdje vecina od 51% gradjana BiH nece imati mogucnost demokratskog glasanja.
Nikšiću - IZDAJNIČE. Ti si pristao na Torove dok se DF borio za BiH. Stid te bilo papčino jedna prodana.
Vidi ovog izdajnika sto je odma potrcao da obesmisli presudu, da nebi razocarao svog Dodika i Covica. Mrs psino izdajnicka
Iskustvo nas UĆI? UĆI? Halo jeste li u školi imali bosanski, srpski, hrvatski, bilo koji jezik? Švico draga s kim mi imamo posla. I da za 18 sati nakon objave niko nije našao za shodno da ispravi grešku? Mi smo beli u banani.
"Iskustvo nas uĆi"??? Pa ovo je da čovjek ostane bez riječi! Zemlja u kojoj pojedini učitelji, nastavnici, profesori i novinari nemaju osnove pismenosti pa ne znaju razliku izmedju Č i Ć, čak većina pominje tvrda i mekana slova, je zemlja koja propada!🤦‍♀️
Sad ce to...evo i sejdic finci,ljubic...sve na brzinu,nije ni trijes godina cekalo...znaci poruciti novom narastaju ,,rjesenje krize u bih na pomolu,,treba samo koju generaciju sacekat haha
Niksic je NAJVECI NEPRIJATELJ BOSNJACKOG NARODA- U P A M T I T E!!!!!
Koja harlovina majko mila , pa zašto si kopao i rukama i nogama da dođeš na vlast? Vjerovatno da bi davao ovako glupe i izdajnike komentare. A da, tebe su i doveli ovi koje već amnesturaš, izdajniče.
Ko dovede ovog pakaša i izdajnika na vlast. Čuj on zna kako će biti on već amnestirao fašiste za buduće nepoštivanje presude.
Na zalost da si to jedino imao reci kao premijer Srami se
Pa kakva ste onda vlast , politicari i sistem kad ne priznajete Evropski Sud za ljudska prava koji je iznad Ustava svake zemlje . Treba Eu da nametne sve presude Evropskog Suda u Strazburu
Čuj Njive, on unaprijed hoće da kaže da od presude u Strazburu nema ništa. Njemu je izgleda zakon samo u Dodigu i Čoviću.
A ti siguran da ce to biti sprovedeno. .uh jesi optimista jos veci od covica...tesko ce ti biti citati oko ovoga kojekakve gluposti barem u sljedecih 60 godina haha
Koji je gl.pan ovaj Niksic, pa pogledajte samo tu izjavu
Pa ti si premijer da provodiš, na žalost
Tvoje je da je implementiraš a ne da ideš niz dlaku domaćim i stranim desničarima. Ako turista insistira na neprovođenju neka donese ukaze.
Aha prpa loopovu?!
Pa tebi i Konakovićevim izdajnicima nije u cilju da se ovo provede, jer onog trenutka kad se provede nećete imati šta da nudite Ćoviću i Dodiku kako bi dobijali fotelje....pada vam u vodu cijeli koncept skidanja gaća.
Pa ja ne može prodavat maglu pa će se bavit opstrukcijom provođenja presude...