Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve si rekao,vrlo je jednostavno za shvatiti,ko voli Bosnu i Hercegovinu nece morati mnogo da mozga:)
Bosni i Hercegovini ne treba takva ljubav i zamolio bi vaš SDP da preispita tu svoju ljubav za Bosnu i Hercegovinu jer po mom mišljenju je TOTALNO POGRESNA! Ta je ljubav je slicno kad muz zabrani zeni da izadze na ulicu jer je voli...
Znam ja da vama vise smeta SDP nego SDA,sa talibanima bi ste se lako dogovorili da podijelite Bih,jeli tako ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Kada SDP-e pobijedi u Širokom Brijegu, Tomislavgradu,Trebinju ili Banja Luci tek tad cu se sloziti sa vasim multi konceptom a sve dokle pobijedjujete u Zenici, Tuzli ili Sarajevu to nije "multietnicka stranka"
Vidi, pojam mulitietnicnosti SDP-a se ogleda da u svojim kandidatskim listama imaju nebosnjake, odnosno, da u Sa, Tz, Ze i sl. na listama imaju i srba i hrvata, te u tim sredinama mozda i imaju mulitietnicnost, ali u kojem omjeru, to nikada nisu spomenuli. Npr, u Sarajevu ima cca 10% nebosnjackog stanovnistva (do 40000 stanovnika), od toga njih 20% glasa za SDP (8000 ljudi). Sta je 8000 naspram 450000? Manje od 2%. Pa na istu foru je Komsic bio dva mandata clan predsjednistva... U sustini, jedino tako i mogu dobiti svog covjeka kao clana predsjednistva. Vidjeli smo sta se desilo na Hadziomerovicem, zar ne? Steta ideje... Gade mi se svi ovi multietnicari, nacionalisti, fasisti, govna...ama jednom rijecju fuj...
Nermine gdje je Damir Hadzic..kako je Zlaja ☺ Zovete li Svetu i Jasmina na dernek na Poljinama. ..Emir i Igor sigurno nisu sa vama😈
KAKO SE VIDI DOSADA JEDINO BOSNU I HERCEGOVIN VOLE SDP_DF_SBB, SVE DRUGO JE SAMO LAZ
Glupi NAROD NEVOLI OVE POSTENE LJUDE
Ovaj denis99 je slika i prilika SDP-a. Neuravnotežen, netolerantan, dobrooo pomjeren. Ali dok ste takvi nikada nećete ništa ni napraviti. Zato me raduju ovakvi komentatori jer mu ulivaju sigurnost da će ovaj SDP i njegovi izdanci ili nestati ili se potpuno transformisati. A onda u Banja Luku i u Bijeljinu pa prosipajte svoju šuplju mahalsku.
Svako hoce da je coban svome stadu a to i uspjevaju jer mi i jesmo samo ovce nista drugo.
Vidjeli smo vas ideal od 2010-2014. Ideal vam je licno bogacenje i uhljebljenje.
ISKRENO KAPACITET DANAŠNJIH POLITIČARA KOJI BITIŠU U BIH JE NIVO JALIJE I KONOBARSKIH MARIFETLUKA, NEMA OZBILJNE ANALIZE I STRATEGIJE SAMO MARIFETLUCI. PA ZATO NIKO OZBILJAN IZ SVIJETA NAŠE POLITIČARE NE SMATRA OZBILJNIM SAGOVORNIKOM NEGO NUŽNIM ZLOM, PO PRINCIPU VI STE BIRALI VAMA ŠTETU NANOSE A MI NAKRAJU ODOSMO U SVOJE UREĐENE ZEMLJE.
NAŽALOST SVE VAŠE RAZLIKE SU MINORNE U ODNOSU NA VAŠ ZAJEDNIČKI SADRŽALAC A TO JE BOLESNA ŽELJA ZA NOVCEM I MOĆI. NAŽALOST ALI TO SE POKAZALO KOD PLEJADE SVIH POLITIČARA KOJI SU BILI I SU I DALJE NA POLITIČKOJ SCENI U BIH.
Ne volim ga ali je što se tiče koncepta HDZ - SDA 100% upravu.
ma boli me više neka stvar kakva će biti koncepcija i uređenje. ionako se osjećam ko krme u teheranu među ovim ljudima. Kontam, ako ovi konstitutivni dobiju ono što žele možda se napokon opuste i možda onda proživimo koju deceniju u prosperitetu.
Šta ima neko da želi etnički podijeljenu državu kad je ona već etnički podijeljena. Kakva je takva, šta je koga briga više, daj da se može normalno živjet u njoj.
JEDAN ČLAN JEDAN GLAS TO CE SDP TRANSFORMIRATI U JEDNU TOTALNO NIVU PARTIJU !!! DA TAKO NESTO URADI I SDA GLASAO BIH I ZA NJIH ILI BILO KOGA SVAKA CAST SDP SAMO NAPRIJED !!!
Vas ideal je lopovluk.
Vaš idealan BiH je sve rasprodati , dići što više kredita od MMF mafije koja će vas pustiti da vi napunite đžepove pod njihovim uslovima i njihovim zakonima koji će degradirati 95% građana BiH. A to isto mislim i sa ostalim strankama posebno one koje su bile na vlasti od 95> . Strašno mi je kad vas vidim da se toliko veselite kad ispunjavate uslove MMF-a da bi vam dali kredite. Magarci prestanite dizati kredite u naše ime, nama ne trebaju krediti bagre! A posle nama ograničavate bilo kakav rad sa takvim zakonima koje vam uslovuju MMF. Lažete ljude da će neko nešto investirati a svi vaši tobožni investitori još više kradu od naroda pod vašim patronatom . Lagrunđžija a i ti kao nekad drugi, sad 1 čovjek SDP-a ste postali pravi lopovi . Nezamislivo, baš pravi lopovi! Niti jednog trenutka niste štitili interes građana BiH. Ja bi za vas uveo prijeki sud za sve koji si odlučivali podpisivali od 95 na ovamo po hitnom postupku bi vam dao od 10-1000 godina zatvora , samo to zaslužujete.
sdp je prokockao povjerenje gradjana koje su dobili 2010. trebat ce im dugo da ga vrate i priblizno tome. a on je bio jedan od nosilaca te politike, al evo sad ja opozicija pa mora nesto trabunjat