Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je kvadara stana u Sarajevu kao u centru Pariza zato što su cijene digli kartel Dino Tito kupovinom nekretnina po Sarajevu.
mosnjouk da opere gotovi novac da moze preko bankovne kartice kupiti u parizu
Kantica kaze da je situacija u Sarajevu zadovoljavajuca a situacija ko smo u Salvadoru
Ti se javljaś ,pa tvoja je policija i vlast, U mom sokaku banda teroriśe graďane neprestano ,sto pljaćkom ,śto autima i ,silom,pa policije nikad nema niti hoće da djeluju,zato đavo dođe po svoje,vidi u Irfana kuće ,vila ,steko od moje penzije 500 km Śuti ...
napad na imovinu? odlicna kvalifikacija neceg sto spada u doken terorizma
A nije rat izmedju mafijashkih porodica? Haj' ovaj zna i prije istrage sta je. "Vizionar" ciji brat daje pare sankcionisanoj firmi iz manjeg entiteta
Tako i treba, samo da se hoćete svi političari medjusobno poubijati jer ste svi mafija na leđima radnika i naroda koji plaća reket silnih poreza da bi vi imali da se u prsa udarati kako ste patriote svog naroda i svoje države.
Mafija pod pokroviteljstvom kartela i konakovica
DAJTE KLIXE JOŠ JEDNO 10-TAK NASLOVA O BOMBI DA SE O TOME SAMO PRIČA NIŠTA DRUGO NIJE BITNO
Samo ti Nerko ništa ne pričaj...Tite ti...
Godinama Hadzibaro bio kadar Radoncica,kasnije u savezu jedanestorke odnosno trojke ,nasljedio ga kadar sdp-a SDA sa Starim Gradom nema veze decenijama
mafija unutar trojke i razne interesne struje
Sam sebi bacio. Namazano majstore, Hadzibajric ce biti mala maca za tebe
Kako kaze Katica situacija je zadovoljavajuca… ovo nema na svijetu da ljudi bacaju bombe na kuce nacelnika..
A što su se uzdigli kad njima rokne u avliji a građanima koji imaju radnje a ne plaćaju reket svaki dan po dvije tri bacaju reketaši vlast nimukajet. Rokajte se kad ste zasnovani na prljavim parama iz kartela.
Kakva je ovo agenda Pa za ove je Sda med i mlijeko
Pa Europol vam poslao dokaze da ste u koaliciju sa mafijom iz Dubaija dabogda se iskrvili međusobno a i hoćete ko sa šejtanom tikve sadi o glavu mu se razbiju.
Ja samo znam da kome mafijaši bacaju bombe kuci da on pliva u mutnim poslovima