Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma prihvatice Neka sve samo da se uvali u fotelju 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Trojka = HNS.
Covjek koji jedva skupi 3-4hiljade glasova postade glavni...e moj bosnjo na sto si spao...tugo golema
šugo šugava!!!!
Jel se onaj skinuo sa alkohola?
Gdje si bio 1992-1995? nema bolan predaje države halo!!.
Nije mi jasno kako ova politicka ljustura ni malo nema obraza i stida.Pa nije ti ovo video igrica jado sta radis od Drzave i naroda.Sve ste dali i ucinili da nas ostavite bez zastite jado .
Ovaj covjek je toliko jadan, sta je on sve spreman progutati samo da bi bio vlast.
Hahahaha
Kazu da je pojeo 3 ovala krmetine
A šta će Nermin N. sa BRATOM ??? Gdje če ON !!!
Nije da Mujatovic nije htio biti ministar MUP-a već su se digli mnogi u SDP-u da je to samoubistvo za SDP. Nikšiću ti ćeš uništiti SDP
Serem vam se na karakter.
Koji je ovo danas osamdesetpeti clanak o foteljama. Ja se ne uzbudjujem previse - dok se dogovore svi i pocnu nesto raduckati taman ce u to i novi izbori.
kako je moguće da ga niko od novinara ne pita zašto su predloženi ljudi koji nemaju kompetencije? i kako ga nije stid reći da je zarotirao pozicije dvojice ministara?
Kako nece prihvatiti,covjek nije osudjivan niti se vodi proces protiv njega,a on svoje predložio koji su optuženi.
Sve može inekako,samo Njiva Nikšić ne može za Premijera nikako.