Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne glasa za SDA i ne namjeravam nikad glasat. ALI, svi ste se priguzicili uz njega kad se predavala revizija, da i vi dobijete politicke poene. Sad napadate. Smijesni ste.
Nije baš tako druže.Da se tada nisu pojavili već unaprijed bi bili proglašeni izdajnicima,te bi bilo rečeno da ništa nisu uradili da se pomogne pri reviziji.Na taj skup su bili od strane Bakira pozvani svi političari,ne kako bi vidjeli da li Softić i ekipa imaju legitimitet,nego samo da vide koncept kojeg je ponudio tim okupljen oko Šefera
@New_Folder Ja znam da se u vrijeme Niksica, Covic i HDZ nisu nista pitali. Znam da su se gradili putevi i bilo kakvog-takvog napretka. Bilo bi jos vise da nije sda poltrona Zivka Budimira koji je sve kocio. Sto tad Bake nije pokrenuo reviziju?
Jbo ti Izetbegovic sve po spisku... Ne branim ga, ali svi su opleli po covjeku.. Da nije trazio reviziju bio bi izdajica, trazio je pa se hrvati i srbi okrenuli protiv njeg, odbijen je pa je sad opet izdajica.. Napad je najbolja odbrana haman
POenta je da se sjetio tri sekunde do dvanaest. Znali su od 2007 da je rok deset godina!
Kuš, govedo fašističko. Ništa ti nisi drugačiji od Velekvislingovog kopiljana.
Ja bi da upitam gospodu sa kravaticama:Majku vam lopovsku,nesložnu,jeste li vi normalni!?Imate li već spremne papire za ludnicu!?
Mrs glavonja...imali ste 4 godine,sta ste vi uradili za reviziju...nije vam nikad ni pala na pamet
Sada je ocitio da HDZ BH na celu sa Covicem cine katolicki cetnici i da vise sa njima razgovara ne smije biti. To je ista gamada kao i Karadzicevi PRAVOSLAVNI TERORISTI i cetnici. Ako nista bar sada znamo da na katolicke cetnike iz HDZ ne mozemo racunati. Od sada mi biramo Predsjednistvo po gradjanskom principu jer u suprotnom pravoslavno-katolicka cetnicka koalicija, kao sto vidimo nastavlja genocid sprecavajuci zrtve da traze pravdu i istinu.
Sada je ocitio da HDZ BH na celu sa Covicem cine katolicki cetnici i da vise sa njima razgovara ne smije biti. To je ista gamada kao i Karadzicevi PRAVOSLAVNI TERORISTI i cetnici. Ako nista bar sada znamo da na katolicke cetnike iz HDZ ne mozemo racunati. Od sada mi biramo Predsjednistvo po gradjanskom principu jer u suprotnom pravoslavno-katolicka cetnicka koalicija, kao sto vidimo nastavlja genocid sprecavajuci zrtve da traze pravdu i istinu.
Pametan i vidi da je sve ovo urađeno zbog pritiska i čišćenja alibija a ne zbog neke želje za pravdom,to valjda slijepac vidi.Ako mu je otac žrtvovao svjesno Srebrenicu ,pa zašto bi mali Baki mario za pravdu za iste žrtve.
Tebe Niksicu, niko nista nije pitao. Da si pametan i da javno priznas da si nesposoban kao i Bakir, mozda bi i uspio da sacuvas obraz koliko yoliko. Medjutim, posto si jedan obicni oportunista, koji je navikao da prima enormnu platu, bez ikakvih konsekvenci za neuspjeh svojih politickih poteza na jacanju bosanske drzave. Stoga, ZAVEZI jer nisi nista bolji od Bakira...i ne samo ti, nego svi koji ste "vodili" Bosnjake od 90-tih!
E ti ces nekome pricati o odgovornosti,mamu vam komunisticku.Mislis evo sad sanse.Svi ste Baketa podrzali za reviziju a sada on sam da snosi odgovornost...e nece da moze... eto ti bi nesto bolje uradio ,fuj bagro komunisticka
Rece hijena ridens i nadje priliku za film povratak otpisanih
Ne seri Niksicu vi iz sdp-a se samo gledate uvuci nekože u guzicu i srati po nekome da bi dobili paznju javnosti.. Nece glas moj dobiti nilad ni SDA ni SDP. SMRT LOPVIMA I LOPOVSKIM STRANKAMA
Ja znam da se u vrijeme Niksica, Covic i HDZ nisu nista pitali. Znam da su se gradili putevi i bilo kakvog-takvog napretka. Bilo bi jos vise da nije sda poltrona Zivka Budimira koji je sve kocio. Sto tad Bake nije pokrenuo reviziju?
Niksicu sta si ti uradio potom pitanju. najlase je tudjim kucem gloginje mlatiti. Zasti ta nazovimo ljevica nije stala uz Bakira bar kad je revizija bila u pitanju.
nije tako Neko,I ti si kriv,do bola.
OSAM PUNIH MJESECI TOKOM SDP VLADAVINE, BOSNJACI SU IMALI MANJE MINISTARA NEGO MANJINE POJEDINACNO. SRAMOTNO.
A ti Nerko...I ti si otiso u vijecnicu sa njim...handris ti nas isto ko i Bake...