Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrzak si mi i ti ali dobra izjava
PROMJENE MORAJU DOCI PA BILO KAKVE....KOLIKI SAMO KRIMINALNI KARTEL IMAMO NA VLASTI...NEMA GA DO KOLUMBIJE
rece lik poznat Traktor
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
samo hapsiti kriminalce, neka odgovaraju za nedjela , da ozivimo vise, da nam ne odlaze djeca i najdrazi vani zbog hebene pare, samo bandu pohapsiti i sve ce se popraviti!
Pa ljudi dokle vise pljackat ovaj narod napaceni kud smo sirotinja Jos oni Nas kradu sramota I stit ih bilo zato se oni boru za fotelje nigdje lakse zaradit para zato on I zivu dobro a gradzani neka nokte gruzu fino Pa dokle vise tako moramo zivjet
"...poslusajmo legendu gosp.Mektica...upravo nastupa uzivo na FACE TV...sta kaze o kvaliteti tuzilacke trojke u predmetu "Respirator"...poslusajmo..."
Pa idiote što se onda ne hapse i oni koji negiraju genocid , negiraju državu BiH , ne poštuju odluke Ustavnog suda nego još namjerno u inat rade kontra i da ne nabrajam onda o drugom kriminalu Bobar banka itd . Ili jel to hoćeš možda reći kako su jedino bošnjački političari korumpirani i kriminalci , a srpski i hrvatski dobrice i poštenjačine , tako to ispada po Nikšiću.
niksicu nemoj nikog podrzavat jer svi uzimaju glasove od sdp.ea a sda ima svoje glasace pitaj bjedica on je pametni od tebe
Nermine sta ti radi Damir Masic, s kim spava, daj nam to reci. I koliko se sjecam tvoj damir zvani reket koji je trebao dobiti 20godina, ne odleza ni dana. Sutite i povucite se u svoje misije rupe.
I ti si kriminalac dokazani
Šta mislite vi Vlasi i komunjare ako mi patriote napravimo proteste?
Povraca mi se kad te vidim Nermine..
Tacno zboris, mada ti za kosilice i traktore dobro prodje.
Vidi Niksica sto je pametan... Pa sto TI ne pozva ljude na proteste protiv te matrice jos prije 10 godina...? Nije taj spin poceo sad medzede, nego traje 25 godina i njime se pokrivaju opljackane milijarde. Ali, znas ti to sve Niksicu, samo si pizdun kao i ostali, pa sutis.
Nermine prvo vrati kosilice i onda ćemo prčat k'o ljudi, jel' pošteno.
Progovorio u trećoj!
Ovi protesti bi bili puno pogodak da nije ovog Nikšića i još par njih. Čovjek ima previše afera iza sebe da bi vodio proteste
Golemo Govedo.....On isto trema kod Tadicke na hladjenje. On je mrzak sam po sebi zbog bahatosti, neznanja provincijsko-priuceni drzmancina neuglednog izgleda i slabog kapaciteta.
Tako je👌