Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam demokrata ali ja ni u vama dvojici ne vidim nekog novog Vilija Branda koji bi napravio neki veci iskorak pogotovu sto se Scepa tice - tu je potanak.
Zar nam Fahrica nije skočio sa tornja ? A obećao je :(
Povraca mi se od ove dvojice ljugavaca
Hahah sutra da se odrze opet cete izgubiti
Jesteli vidjeli ovu dvojicu da dodju ili odu na neka obeljezavanja i godisnjice sirom BIH , gdje idu iz dana u dan Bakir, Dzaferovic i ostali iz SDA ?! Jesteli vidjeli ikada ovu dvojicu ateista da izuce fatihu i odaju pocast zrtvama agresije i genocida ?!
u normalnim z drzava do sad bi bili odrzani, al ovdje su se acioalisti zalljepili za stolice i puskom ih ne mozes odvojit
Donesite novi izborni zakon i odrzite izbore u Federaciji ,da ne biraju bosnjaci hrvatima predstavnike i da se napoko formira vlad F BIH
Da ste pametni ne biste tražili izbore,neće vas biti "nidjee" ;-)
Dva kretena lopovska
Bakir vas gleda...
Joj ovaj SDP i Niksic kako vjetar puse, nije ni cudo sto gubite uvijek, vidi se da su vam samo pare i fotelje vazne!!!!!!!
trebate bit u vlasti da mjenjate zakone. lako je palamutit
Zar je Fahro/Scepo jos u politici? Ovaj Niksic ko da je sad usto. "Ovaj, cekajte malo,.. pa mislim da je sve jasno."
Da Fahru nisu pokrali sve bi bilo drugačije...ne bi se naguravali ovoliko oko uspostave vlasti...
Vanredni izbori tek 2045,da birači mogu na tenane prokuže predložene kandidate
Dva gubitnika, njima ko fole treba elektronisko glasanje, samo jedan izgovor za teske poraze koje redjaju od izbora do izbora.