Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce sve izaci na povrsinu u narednih nekoliko dana a kamo li 4 godine...
Konstatno proizvode gubitke i non-stop su u nekakvom štrajku.... U tim rudnicima pod hitno treba uvest reda ....
Kako je moguce da kopate rudu koju nikome ne placate i na kraju godine ostvarite gubitak. Zatvaraj sve državne firme koje koriste prirodne resur se a rade u gubitak. Ne trebaju nam gubitaši.
A dug Hphz... A dug Aluminija A dug Aerodroma Mostar A svi ostali dugovi... Jadniče jedan možeš od Jablanice do Tuzle... Probaj malo dalje dobaciti pa da te neko doživi ozbiljno. Ja te doživljavam kao roditelja koji maltretira svoje ukućane a čim izađe iz kuće manji od makova zrna... Zda... Pi
Za sve odgovorna struktura sda...komsic ih je samo podrzavao al nije.glavni krivac...dobije koju brlju dzaba i suti
Nametnuti.
Ta' ćeš ti reći za uprave kad si ti prvi 2014.godine izlevatio penzionere i "izmuzao" penzioni fond. Svi pričate o prošloj vlasti i dugovima, a niko od vas ne govori na koji način da se to riješi. Dok se vi budete bavili prošlom vlasti i njihovim postupcima, u tom će vam proći mandat, tako da narod opet neće vidjeti promjene. Trljaj baba dlan da ti prođe dan.
Svaka javna firma koja je proslu godinu zavrsila negativno, a i u tekucoj pravi minus, treba da proglasi bankrot i da se svi otpuste i nanovo zaposli broj radnika koji je ustvari i potreban. Na taj nacin bi se firme ozdravile, a visak radnika na biro.
A jel stvarno mislite da ce se nesto promjeniti,a vidim neki se prave ludim sto je prosla Nerkina vladavina zavrsila paljevinama,na stranu sda i njeni motivi to je tad bilo i vise nego prijeko potrebno?
Svaka nova vlast kritikuje prethodnu, a nastavlja raditi po istim šablonima. I odmah se na neki nacin opravdavaju da nece nista pozitivno uraditi, jer toboze velike probleme ostavili ovi prije. SDP kada je vladao, sjecam se da je bio totalni kolaps.
Majmune odvratni ogadio si nam i SDP i zivot bijednice . Koliko su ti platili bijednice Dodik i Covic za juznu i istocnu interkonekciju, znamo mi da je to odavno njihov posao ali sada ste se za neki bjedni postotak ugradili i ti i ona Konjakovic smjeme vam se zatrlo lesinari-
Boze dragi koji je ovo ljigavac. U par mjeseci sam od zakletog SDP-ovca dosao u stadij da ovog lika ne mogu smisliti. imam fizicku reakciju kada ga vidim, do te mjere da mi se povraca i slabo mi je.
Zar to nije rudnik iz TZ kantona gdje su vaši koalicioni partneri?
TK hajvane nema veze sa Tuzlom kojom vlada SDP kanton je skup dedet opcina i gradova sirom kantona vecinom selendre u kojima SDA dobije glasove i tako godinama SDA vlada kantonom tj unistava ga dok SDP vlada Tuzlom. Hocete li vi SDA ološ ikada nauciti tu razliku
Zeljeznice i rudnici 50% viska ljudi. A PIO se ne uplacuje ,tika taka . . . ja da radim u takvoj firmi i na dzumu bi me bilo sramota otici tako necistog
A druze nermine, jel aerodrom u mostaru pravi gubitke ogromne, jel ht eronet pravi gubitke sta je bilo sa aluminijumom...zasto ae barem ne pomene malo to, samo malo da se kroz usi provuce
Nije samo u rudnicima više administracije i u E P ima ih ohohooo viška i u Telekomu I svim javnim firmama.
U drzavnim institucijama koje iste te rudnici griju i struju daju na 1000 bespotrebnih koji primaju plate preko dvice. Sram te bilo Nermine.
pa hoce li biti krivicnih prijava za neodgovorne direktore.