Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se nisu naučili od Dodika da od toga nema ništa nego samo bezvezno trošenje budžetskih para. Niko i ne zna adrese tih predstavništava osim kada se slučajno Dodik slika dok posjećuje dijasporu pa ih primi kao u rezidenciji. Kao oni afrički predsjednici u vrijeme kolonijalizma.
TO JE JOS JEDNA U NIZU LAZI KOMUNJARA. Kad je SDP dobio izbore 2010 birali su partnera u vlasti. Tad su oni izabrali HDZ i njihove ministre Bevanda, Colak, Pendes... U 2012 su SDP, SNSD i HDZ izbacili SDA iz koalicije jer SDA nije dala da se smanji drzavni budzet u korist entitetskog. Tad je SBB usao u koaliciju, a Komsic napustio SDP nakon sto je Lagumdzija potpisao ugovor o saradnji sa Covicem. http://goo.gl/VeCPu4 Dakle, SDP i HDZ bratske stranke, a klix njihov medij!
@Dzenan93 Hahahaha koji šupljak,SDA više nema mošnje da pozove Bošnjake da Hrvatima izaberu predstavnika,svaki glas za Komšića je jedan manje za Džafer-agu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa ima i kanton SA predstavnistvo u Briselu, pa sta?
ima usta a jezika nema
TRST JE NAŠ ! Dreknuše jugoslovanki komunsiti 1946 ! Na kraju je Jugoslaviji pripala zona Trsta C a Italiji A+B . Identičnu podjelu Federacije i pripajanje Hrtvatskoj je planom B zamisilio UZP HDZ ! Faza A plana je bila Izborni zakon i podjela glasača Federacije na Zone A, B i C uz pomoć Srba i Fahre na Parlamentu BIH. Da je u kombinaciji za zahtjevom za EU prošao sada bi prema njoj već išao zahtjev za DIPLOMATSKOM MREŽOM ZONA A+B U EU po uzoru na Kataloniju i slično.
TRST JE NAŠ ! Dreknuše jugoslovanki komunsiti 1946 ! Na kraju je Jugoslaviji pripala zona Trsta C a Italiji A+B . Identičnu podjelu Federacije i pripajanje Hrtvatskoj je planom B zamisilio UZP HDZ ! Faza A plana je bila Izborni zakon i podjela glsača Federacije na Zone A, B i C uz pomoć Srba i Fahre na Parlamentu BIH. Da je u kombinaciji za zahtjevom za EU prošao sada bi prema njoj već išao zahtjev za DIPLOMATSKOM MREŽOM ZONA A*B U EU po uzoru na Kataloniju i slično.
A ti imaš paranoidnu shizofreniju nastalu zbog opsjednutosti Čovićem. Nisu ti rekli da tvoj Kanton 9 već ima svoje predstavništvo u Briselu
Kako legitimni član predsedništva može stvarati "paradiplomatsku" mrežu? Njegov jedini posao i jeste diplomatija..
Eto prilike za Ivana Susnjara da postane neki klinac palac:-D
citava nacionalisticka garnitura smrdi.
ostali ste bez ideje koje sranje izbaciti pred izbore pas poceli sa nekim para ovim para onim HAHAHHAHAHAHAH
Niksicu koristite aparate pravne drzave i pokrenite pravni postupak. Plakanje po medijima je doslovce nedjelotvorno i dakako neucinkovito.
HAHHAHAHAHAHA
Pored nase opozicije moze Covic napraviti i posebnu drzavu.
Ma covic stvara tenzije i torove zajedno sa svojim bakirom i dodikom. Mi se u ti istim torovima vrtimo u krug i udaramo glavama od ogradu. Pokoja ovcica se izmigolji i preskoci u njemacku, austriju i sl. Za to vrijeme ta trojka ugodno zivi, krade i vlada. Pljuc
Mobilizacija hrvatskog birackog tijela pred izbore, al svakako valja ga lupit po usima i vratiti na zemlju, tako da ok saopstenje niksicu
Ne znam jesu li to samo komplexi ili paranoja. Ali kada ne znaju pričati o pametnijim stvarima (pošto su iznad njihovog nivoa), dobro je i ovo mahalanje.
covic prodaje sve samo da zadovolji vlastiti interes
niksicu ne dije vnago kad je hljeb marka, i ne lozi raju dzabe. samo se ceka na ocitovanje denisa rumenige becirovica, da kaze kako ce se boriti protiv ovog udara na drzavu. mogu mislit kako bi se rumenige fakat borio, bilo bi "samo tetki da odnesem lek u minken"
Dragan covic, bakirov dugogodisnji ljubavnik i partner. Dvije strane iste kovanice