Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marinko Čavara Zanimanje: Hrvat
Vječito.
...Ante bio na starom mostu...
Obuzme me jeza pa onda ravnodušnost kada vidim šta je narod izabrao za vlast u naredne četiri godine. I Bog će pomoći ali moraš prvo pokušati sebi pomoći, ali ovaj narod očito sam sebe baca u propast.
Hrvoje Bošnjanin >>> jesi li ti sve ono ozbiljno napisao ili se zekiš po malo na račun HDZ-a???
Gluplju facu i profesionalnijeg papagaja HDZ nije mogao da izbaci na političku površinu. A još i Predsjednik Federacije! Ovaj Kebi nije ni do koljena.
Cavara zeli da zaustavi prodaju nekih drzavnih firmi kako bi nova vlast mogla da nastavi da ih cerupa stavljajuci svoje ljude na celo tih kompanija. Javne firme u sustini nisu javne niti drzavne, one su vlasnistvo politickih partija koje preko njih pune svoje kase i zaposljavaju svoje stranacke kolege i rodbinu. Sa druge strane su veoma nekonkurentne i naplacuju daleko veci iznos za svoje usluge nego sto bi trebalo.......Poslovanje javnih firmi treba da se odmakne od uticaja politicke mafije
Jebiga kad se sve privatizuje neče niko htjeti u vlast.nema šta čapati i zapošljavati svoje do četvrtog koljene.
Jadni smo ti mi ...??? Ovi ne znaju ni tko je DOŠ'O ni tko je POŠ'O ... ! ! !
Odlazeća Vlada udarnički je krenula uhljebljivati kadar dok još može. Ovo treba gledati samo u tom kontekstu - borba za radna mjesta, a odluke o privatizaciji, bile one konkretne ili načelne, su dobro došle u toj borbi kako bi se ukazalo šta onaj drugi radi. Mada, ova vlada je bez dileme bila najgora iza rata. Vozila se autobusom, možda čak i jednom (pa je autobus udario u graničnike na pločniku), hapsila se međusobno, zanemarivala sudske odluke. Jedino što su zaista uradili je izgradnja autoceste. Samo, ne znam je li tu bila ažurna zbog navodnih 30%?
Nervira me isključivo to što sda i hdz non stop kritiziraju donošenje odluka u tehničkom mandatu, a sami su se pokazali kao eksperti na tom polju proteklih mandata.
sve po zakonu...
premjer i predsjednik federacije??? zar to nije isto? sta radi jedan, a sta drugi? jedan i drugi primaju dobru platu i beneficije, a sve bi to mogao da obavlja jedan covjek.
Ti si il' dobro zbunjen , il' totalno neupučen !!!
fol dobar nikaic sad kad odlazi a ne valja cavara kojeg su birali hahhaha jbm ti zivot
Inače mi je Nikšić drag, ali ovdje ga moram kritizirati jer je svjesno osobno udario na ustavnopravni poredak BiH gazeći izbornu volju jednoga konstitutivnoga naroda kojega su kreatori velikobošnjačke hegemonističke politike pokušali svesti na statističku pogrešku iliti nacionalnu kmetsku manjinu na bošnjačkome feudu Feuderaciji BiH. Ne ponovilo se više nikada ono licemjerno licitiranje s pravima jednoga konstitutivnoig naroda jer koketiranje s tim je ugovor s vragom, a to onda ne može nikako izdobriti. Da je sreće, Inzko bi bio proglašen kao persona non grata, a Lagumdžija & Co. bi trebali biti u zatvoru zbog okolokole izvedenog suptilnog državnog udara zbog kojega smo izgubili čitav jedan mandat u reformskim naporima. Napominjem, NE PONOVILO SE VIŠE! I, okanite se više Čavare - čovjek je apsolutno korektan i sposoban, i bit će dobar i čestit Predsjednik jer hrvatsko političko vodstvo sada vodi itekako državotvornu i kondstruktivnu politiku koja stalno nudi korisne i zdrave ideje.
@József: Igen! Hogy hívnak? Valentin? ;)) Holnap találkozunk... szia!
Csuhay nije sporan, nego sam na tren pomislio da ćakulam osobno s gospon Valentinom himself. ;)
E moj nermine i tebi dohakase. Sad na naplatnu kucicu broj 2 zajedno sa bratom i lagano naplacuj putarine Jer ste sposobni. Nermin Niksic podigao kredit i napravio malo autoputa jesi sposoban svaka cast i djete od 5 god to zna.
Joj prepucavanja, ne mogu vjerovati
Kina je usla u godinu Ovce....Cini mi se da smo mi odavno u toj godini....
Trebali bi praviti razliku medu Ustasama i HDZ-ovcima,u BiH su ovi drugi losi.