Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP BiH im je dao ruku da formiraju vlast, pomogao im da što brže formiraju vlast. POkušali su odgovornost za nemogućnost formiranja prebaciti na Nermina i SDP jer raja nije očekivala spremnost da neko ko je opozicija da pomogne oko formiranja vlasti. I tada se znalo da je stvarni proble maksimalni zahtjevi HDZ BiH u svemu. Taj maksimalizam pred kojim popušta SDA pa i DF mogao bi skupo koštati BiH. Jer HDZ ima pretenzije u FBiH koje apsolutno većina građana u FBiH ne želi. Na dalje ova Vlada ima iste nadležnosti, prava i obaveza kao i od prvog dana kada je dobila mandat.
Tek kada počnemo vješati političare na bandere....tek tada možemo očekivati napredak...a do tada je sve šuplja priča fašističko-lopovskih stranaka BiH
Zažaliće mnogi oni koji su ovdje pljuvali i za Nerminom i za SDP-om, i to mnogo prije nego su sanjali.
Mnogi žale i za diktatorima Staljinom,Titom i Hitlerom,pa šta što žale,ta se vremena neće vratiti.
Razlika izmedju tebe i Cavare je ta sto si ti isao na neke tekme repke BH, dok ovaj nije i nece u ostalom ste isti
Izuzev u Vatikan o trosku drzave.
Da čavarin mentor ne odugovači sa formiranjem vlasti zbog date riječi dodiku, ne bi nikšić ni imao priliku da išta radi, ovako ima pravo!
nikšić na aparatima.
Škutori na apartima uskoro