{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nikšić: Budućnost Odžaka je u mladoj listi SDP Odžak

14.9.2012. u 11:40
0
7
Nikšić: Budućnost Odžaka je u mladoj listi SDP Odžak
0
Nikšić: Budućnost Odžaka je u mladoj listi SDP Odžak
Jučer je u odžačkom "Centru za kulturu" održan predizborni skup OO SDP Odžak pod sloganom "Odžak, idemo naprijed". Na skupu je građanima Odžaka predstavljen izborni program kojeg SDP Odžak vidi kao rješenje kojim bi ovaj dio Bosne i Hercegovine krenuo naprijed putem pametnog,održivog i integrirajućeg razvoja.
Prisutnima na skupu su se obratili nosilac liste za Općinsko vijeće Odžak, Mirsad Ahmetović i kandidatkinje Fikreta Babić i Silvija Jelušić. SDP-ove kandidate u Odžaku su svojim prisustvom podržali i Generalni sekretar Nermin Nikšić, predsjednik Glavnog odbora Svetozar Pudarić i članica Predsjedništva SDP BiH Lidija Korać.

U svom obraćanju Nermin Nikšić je dao punu podršku mladoj listi kanidata za OV, te naglasio kako je budućnost Odžaka upravo u njima. Pomenuo je i važne projekte koji su planirani za Općinu Odžak, najavio značajan broj novih radnih mjesta za iduću godinu, te izgradnju mosta na Savi.

"Izgradnom mosta na Savi, Odžak će imati sjajnu budućnost", istakao je Nikšić.

Nosilac liste Mirsad Ahmetović je predstavio problematiku općine Odžak u vodosnadbijevanju i način njegovog rješavanja u što skorije vrijeme, prednosti početka izgradnje autoputa koridora Vc koje počinje u Odžaku i koje će se pozitivno odraziti na ukupni privredni i ekonomski potencijal Odžaka.

Ukazao je i na problem zapuštenosti gradske jezgre Odžaka koje bi trebalo biti osnovni turistički potencijal kao i neophodnost hitnog rješavanja izgradnje infrastrukture za poslovne zone sjever i jug.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: