Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj mali firer niksic je prvi prekrsio ovlasti i ustav kad je vratio smijenjenog dzaferovica i sad se on kao poziva na zakon cccccc drzavo!
Mene samo interesuje koja paralamentarna većina je izabrala >Budimira za predjednika Federacije, da nije slučajno mozda i SDP bio osnivač te paralamentarne većine. Ha ha ha ha Nisam za SDA niti SDP ali ovo je cirkus sta pricaju ovi iz SDP-a.
Sve su to igre velikih majstora kuhinje. Nikšićev brat direktor u autocestama, Budimirov brat direktor u željeznicama, Bijedićev brat direktor u hidrometeoroloskom zavodu, svi od dolaska navedenih na vlast.
Komunisti,sta ste se digli koji k...c nije Bosna vasa babovina pa da se tako ponasate.
Bravo Predsjedniče! Ovo je najbolji predsjednik kojeg je FBiH imala, bez obzira što je izabran na silu od strane SDP-a - ispade da im je on jedini dobar potez koji su napravili od kada su nas uzjahali. Problem SDP-u što ne mogu Budimira kupiti kao što su kupili Kebu, Desnicu, Džaferovića i slične njima... Hahahah...
@cigo,sejtan,jagodica bobica i ostali .Promjenite nick ponekad ofirni ste.
nije te Bog dao ni za šta. Imaš večinu u Parlamentu ,a ne možes smijeniti ministre koje želiš.Vidiš li koliko si nesposoban, kad znaš posao i kad imaš večinu onda se to uradi kao u Kantonu Sarajevo.Vrati se ti fino u Konjic pa smjenjuj pijačare koji nisu platili najam stola a i to ti je puno, nečeš ni to umijeti.Poslačemo ti onog sa motorom što za 20 minuta pređe isti put dok još nismo zakasnili ,i dok još nisi upropastio fbIh svojim lopovlukoM, tako što si mislio preuzeti javna preduzeča.Nisi uspio zato što si NESPOSOBAN i zato idi.
Prezivljeli su Bosnjaci rat prezivjece i SDP.
KRETENU PODNESI OSTAVKU, PA SA TOM VEĆINOM FORMIRAŠ NOVU VLADU , AKO JE VEĆ IMATE. NEMATE VI NI PAMETI NI ZNANJA, A NI VEĆINE DA OVO IZVEDETE NA HAIRLI PUT, JER SU VAM POJEDINI ZAUSTUPNICI /SDP/, DOŠLI TOBE PA NI OD NJIH NEĆETE IMATI VIŠE GLASOVA. VRIJEME ĆE POKAZATI KOLIKO IMATE \"RUKU\".
Nermineeeeee. Neka, neka te Budimir mezi. Sad ko eto ne radi po Ustavu, a jeli po Ustavu doveden do predsjednika. Tada je bilo po Ustavu. Čitaj malo Ustav pa ćeš vidjeti i ti šta sve spremaš na Ustavni sud. Sramota
ne raspravljaj se s njim ubodi gaa, ubodi gaaa, ubodi gaaaaa
Šta ima veze što Budimir krši tamo neke zakone i ustave, važno je da ste vi SDP-ovci prevarili mene. Glasao sam za vas tri puta, prvi put, posljednji put i nikada više.
Šta ima veze što Budimir krši tamo neke zakone i ustave, važno je da ste vi SDP-ovci prevarili mene. Glasao sam za vas tri puta, prvi put, posljednji put i nikada više.
Naprijed GENERALE Budimir!!! Gazi bandu crvenu, Bosna je uz tebe!!!
Nikšiću hajvanu!!! Budimir pa i Komšić su produkti tvog šefa i njegove stranke. Zajebavali ste se sa Hrvatima i evo vas ova budala Budimir prca u mozak. Yebe se njemu. Samo što mu sada ovi talibanski bošnjaci bolje pašu nego ovi bošnjaci-skojevci
PA MOJ NIKSICU TO JE KRIMINALAC KAO I ONI VIDIS DA RADI SA NJIMA TO LAJICI VIDEEE
E BAS MI JE ZAO NIKSICA. TAMAN SE PONADO DA CE MU BUDIMIR UCINIT USLUGU. STOKA GLUPA