Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH BLOK, IDITE SKIM HOCETE SAMO AKO VAS SDA UHLJEBI SA KAKIROM OPET IZJEBU, MOZETE SLOBODNO UGASIT SDP. ZNAJTE DA UHLJEBI RADE NA TOME. POGLEDAJTE STA UHLJEBI URADISE BORCIMA, ZEMLJICA IM KOSTI IZBACIVALA. SMRT FASISTIMA U ZELENOJ BOJI.
KOJOVICCUUUUUUU, MAJKU TI EBEM
Vas je sve BH blokere gladan racku napravio !!
Kao da se poradjaju čekaju bolju ponudu ... Lisice su toooo
ovo lijevo - jel' to ana premijerka susjedne drzave?
Bh Kloc lopovi
Dve stvari: Prvo,kako to da se tzv.gradjanska opcija dogovara oko vlasti sa nacionalistima,za koje su do izbora tvrdili da su najgori,lopovi,nesposobni...To su ti isti. Drugo,nisu svi gradjani u BiH za Nato,verovatno ceo jedan entitet nije.Zar nije dosta da govorite o celoj Bosni,a zanemarujete misljenje jednog od tri naroda koju tu istu zemlju cine.
Nikšiću uđi ti slobodno u koaliciju sa SDA! Na kongresu ćeš biti smijenjen zajedno sa Mašićem i ostalom ekipom. Suviše veliki broj OO i članova je protiv te koalicije i neće vam pomoći ni ucjene i obećavanje fotelja u firmama, nadzornim i upravnim odborima.
PAR MJESECI KOMENTARISEM I SAD SE SVE POLAHKO SLAZE SDPBALIJE I JUGOBALIJE VODE BIH I BOSNJACKI NAROD U PROPAST
"Nije zato vrijeme za politička podmetanja, već za traženje izlaza iz blokade ključnih procesa za stabilnost i napredak BiH te zaustavljanje daljnjih podjela koje se nameću BiH". Odose oni sa SDA.Ma meni vala isto ko god da je na vlasti.Nemam nijednog stranačkog poslušnika da me uhljebi, ostaje mi privatnik ili Njemacka.
kako reče rhmetli Čengić "more bit bidne a more bit i ne bidne"oplakah sa ovom ljevicom,možeš zamisliti da preuzmu desnom šta bi bilo..
Vi ako ste BH blok, onda ne znam...
Sasrali se
Sastali se
Sastali se