Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj otvarajte taj muzej sto prije i ne brukajte nas pred svijetom! kao da nemamo proslosti, dzubrad i dzutancad - jedna ko god blokira ovo!
bevanda je jedan nesposobnjakovic koji ne cini nista dobro za drzavu i institucije, njemu i njegovoj strancije u interesu samo sto vise podjeliti ovu zemlju tako da je kulture za njega nepoznat pojam
On je itekako sposoban kada je upitanju njegova g.... A kada su u pitanju kulturne institucije od drzavnog znacaja i sve sto je vezano za drzavu, onda je totalno nesposoban...
Sramota da institucija poput ove bude zatvorena, da zavisi od jednog Bevande, ali sta ces kada u foteljama sjede oni koji ne dozivljavaju BiH svojom drzavom, koji na svaki nacim zele da joj naskode, koji zele da je rasplancaju na sto vise dijelova, koji zele njenu podjelu, koji zele zatupljivanje gradjana , unistavanje kulturno historijskih vrijednosti kako bi lakse manipulisali s nama. To je ideja ovakvih koji nas 20 godina unistavaju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka šute, a problemi neka se gomilaju, pa će sutra biti Vlada FBIH ništa ne radi
Bevanda vise voli da pomaze svojim jaranima sto drze kladionice vec da gura kulturu. Seljak!
Đa si, Đesi do sada - tri godine te nejma. Pa šta Bevanda ima sa tvojom odnosno SDP situacijom? I njemu je preča stranka od Države BiH. Isto kao i SDP-ovcama. Pošalji ljudima u muzeju 10000000 KM pa bar malo olakšaj dušu. Nisam mislio na pare iz državne kase - pokupite - prikupite od profita stranke i pojedinaca iz SDP-a. Iz " vlastitih đepova ( računa, kartica itd)
boli bevandu UHO za kulturnim blagom ove zemlje, on samo gleda gdje ce biti "dobar"
Sramota da institucija poput ove bude zatvorena, da zavisi od jednog Bevande, ali sta ces kada u foteljama sjede oni koji ne dozivljavaju BiH svojom drzavom, koji na svaki nacim zele da joj naskode, koji zele da je rasplancaju na sto vise dijelova, koji zele njenu podjelu, koji zele zatupljivanje gradjana , unistavanje kulturno historijskih vrijednosti kako bi lakse manipulisali s nama. To je ideja ovakvih koji nas 20 godina unistavaju!
Sute zato sto su sve zivo pokrali, i dio kulture sahranili. Eto sto sute!
zato se oglasava kad je u pitanju kanal na hrvatskom jeziku, treci entitet, stoni gradovi i slicno...
Ma da i treba ga upitat zasto ne rjesava taj problem ! Koliko znam da je taj isti muzej u nadležnosti drzave ! I taj isti Bevanda koji naravno nista ne radi no samo sastanci.. mora da rijesi probelm te institucije od drzavnog znacaja !!!!!!!!
Bevanda lopov ko i njegovi pajdasi Budimir i Izetbegovic
Pa naravno da mu pise jer je to jedan ne radnik..koji zeli sve na gotovo.. I jedini Niksic se i bori da se muzej otvori a drzava je nadlezna za njega !
Kakav bevanda pa sjetite se kako je bjezao si parlamenta kad su bili protesti za JMBG, sta od njega ocekujemo??
Prodje pola godine a Bevanda ne ucini nista, pa se pitam onda zasto ce nam ovakvi kao Bevanda. Pa jadan nebio pa barem mozes uraditi i rijesiti statut ovakvih kulturnih ustanova koji su od velike vaznosti za drzavu, pa evo predvidjen novac za ovakvu instituciju, podrska Vlade FBiH za ovakve institucije, podrska premijera FBiH, podrska gradjana, evo podrska stranaca da se vise otvori ovaj objekat i da se rijesi buducnost ovakvih institucija, pa bolan rijesi vise!
sta ocekivati drugo od bevande, covjeka koji bjezi od gradjan kroz prozor sa radnog mjesta, nije njemu stalo ni do kulturnih institucija ni muzeja, on samo zeli sa svojim sefom covicem da dodje do treceg entiteta i tako zavrsi ratne planove
A možda je došlo vrijeme i da ljudi koji rade u muzeju, pardon koji su zaposleni tamo, počnu i RADITI! Radim u skoli i nikada nisam vidio da je iko iz muzeja poslao dopis skolama da dovedu djecu, da nesto organizuju, da naprave povremeno nesto specijalno, neki program, pa ako treba i poneku obaveznu posjetu.
BRAVO!!! ako nisu sposobni da prave pare kojim bi se samoodrzavali onda nek sutnu direktora i upravu i nek napokon volonteri pocnu radit VOLONTERSKI a ne za neka primanja od hiljadu i vise maraka. plus natrpalo ih se tamo tri puta vise "zaposlenih" nego sto ih je radilo za vrijeme one drzave