Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj niksic isti onaj naucnik iz cernobila
@JacquesDerrida Čak i grdniji od njega
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/118344/skandalozan_govor_lidera_sdp_a_nermin_niksic_izjavio_da_ce_slijediti_put_simpatizera_milosevica_koji_se_zalagao_za_ukidanje_nato_a.html
Kad iz stranke iskljucis 7 profesora i tri clana ratnog precednistva a ostanu sarlatani ishod je jasan potpuna propast
@vito Izvini koja su tri clana predsjednistva iskljucena.
Samo jako Bh blok treba u budučnosti biti primat .SDP je izrastao u respektabilnu stranku.Svaka čast
mr kosilica
Neda babo friz svoj i sako titin .
Nikšiću, ... ako kažeš da je Denis Bećirović brend sa 200000 glasova, što ne predaš fotelju predsjedika SDPa čovjeku, već tvrdiš da bi trebao biti podpredsjednik?
Znaci,dovoljno je jedan da kaze da se ne uvodi? Mozda bi neko drugi htio da se kandiduje?
Zar ova stranka jos postoji? Jos malo. Denise, bjezi odatle dok još imaš ime. Tu sjede samo IMT likovi, a uskoro ni niih neće biti.
Ma šta će mu pozicija potpredsjednika? Bolje je trkator motokultivator i kosilica. Još bi morao vratiti opremu kad bi postao potpredsjednik.
Đaba vam kad ste usli sa našom Strankom
zako81 ,,NIKSIC,, KAKVI JE TAKVI JE, VAZNO JE DA NIJE FASISTA. FASISTI ! POLONITE SE, PA RECITE CASNO IME ,,S D P,, I NERMIN NIKSIC.
Kaznili ste jedinu pobjednicku organizaciju u BiH. Ali ne brinite predsjednice, kaznit ce i ona vas.
A volovkse glavurde odvratne, jos ovi kad ih slikaju priblize ih, ko vo
800 delegata jos toliko clanova ostalo i to je danasnji SDP.Sta ti Nijaze uradise od stranke.
Statute*
Totalno nebitna vijest,pa ništa krenite izbacivati Statuse Bh Telecoma ko će bit zamjenik Bosnalijeka,ko je potpredsjednik Grasa...zna li iko išta reći ovoj napaćenoj raji šta vi konkretno predlažete osim da nećete ući u vlast sa nać.strankama ovi drugi 10 godina razgovaraju oko mapa treći oko izbornog zakona..
Koje SRANJE od PRIČE !!! Strankom vladaju UMIŠLJENI i NEKOMPETENTNI likovi !!! Ko je SDP, stranka JEDNOG LICA ili stranka članstva !!!