Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ide jedino vama =)
@Bosram pisi Kradzic,jer ovak dabic ostaje anonimnost dok je karadzic u haagu! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa Domovina! Ukinut genocidnu tvorevinu republiku smrdsku za sva vremena! BOSNA4EVER!
Genocidni Dabicev firer nastoji umotati svoj genocidni Srbizam u drugu amabalazu.Sada kada stvari bivaju pokrenute i kada je casa preljivena ovaj Dabicev Dinosourus bi da nam prica suplje koje svi dobro znamo a i naivna djeca znaju vasu podlu i perfidnu zlocinacko antibosansku politiku.Vrijeme je da se okrene ploca i jos vise pojaca i zaostri kriza uz bosansku oluju protjerati genocidne stakore i njihove ideologe iz BiH zauvijek po uzoru na Hrvatsku.Sve dok postoji Genocidni Aparthejd Zlobe Milosevica,Zlobice Cosica i Dabica mi u BiH necemo imati svijetle buducnosti,MZ ce to shvatiti kad tad.Spremajmo se da oslobodimo zemlju Bosnu od genocidasa i ideologa Srbizma.Sretna je zemlja koja nema ove bolesne genocidne stakore.Sa Dabicevim genocidnim ideolozima i firerima nema buducnosti.
Ljudi, moramo se voliti, sta vam je? Ni jedna vjera nije pametnija ili bolja od druge. vjersko opredjeljenje je kao seksualno opredjeljenje, neko voli picu, neko guzu, u biti i jedan i drugi je covjek. Mi smo ljudi i nemojmo se vise vrijedjati. Mi smo jedna porodica.
Rajko..fala bogu da si nam vaskrso iz mrtvih, pusti stari genocidnu...jedna je Bosna i Hercegovina. Nedaj guzu Dodiku, a kitu Srbiji...ne moze starce!
Ma treba biti iskvaren i genocidan, kao i Bosanski srbi, pa se vaditi na \"diskriminaciju\"...\"Svi protiv nas\"...to danas prolazi!
Kuzmanovicu drago mi je procitati da ti je stalo do rjesenja problema i izlaska iz ove krizne situacije koju ste vi uzrokovali svojom osionoscu i vjerovanjem da ce vam to proci. Evo pokazuje se da je MZ shvatila vase pokusaje podrivanja drzave u kojoj dobro zivite na grbaci ovog napacenog naroda. Nece vam gosp. Inzko biti kao predhodna dva visoka predstavnika u to se kladim,ovaj uz pomoc Amerike zavrce ruke i ne sali se.
@Pikac shvati da ti i tvoja krvolocna braca ubice genocidasi siledzije logorasi teroristi i fasisti nemate nikako pravo na zemlji Bosanskoj! Genocidna tvorevina republika smrdska mora bit sto prije ukinuta jer ona je najveca obstrukcija u svakoj normalnoj funkciji nase drzave! Ti i tvoja genocidna braca imate privilegiju kradje,lopovluka i destrukcije drzave Bosne i Hercegovine. Vama najvise odgovara ova situacija,svaka promijena u prosperitetu i napretku Bosne i Hercegovine vama direktno ne ide u dzep.Jel tak,ne?ISTINA i samo istina! Jedan Predsjednik, jedna Policija, jedan Parlament, Jedna drzava i MIRNA BOSNA i HERCEGOVINA! PODRSKA GOSPODINU INZKU! BOSNA4EVER!
Mali popiti mlijeko i na spavanje.
Ajde dijete idi spavaj jer sigurno nemas ni 11 godina!!! Pitaj tatu svog ako ga imaš,ako nisi kopile,ko vas je spasio \'95 od istrebljenja s ovih prostora?? Pitaj tatu a ako i on ne zna ko je vas spasio ja ću ti reći. Kada saznaš onda ćeš vidjeti ko su slabići bili \'95 godine.
@Pikac Hahaha, ti brabonjku, da kazes nekome da je brabonjak?! Ma mars u 3pm genocidne, genocidu svjetski! PS pokakim ti se u sred t.z. r.s.:-)
Shvatite Republika Srpska je za nas Srbe neupitna, i ako i dalje bude nasrtaja na nju , nema druge nego razvaliti BiH. A sto se osvete tice, kako vi kazete ...\'\'bujrum\'\' !! I mi imamo stosta osvetiti ! Jaci smo od vas, u to mozete biti sigurni ! A sad vi provjerite, ako imate zelju...Samo nemoj ponovoda kmecite ko p...vagine , cjelom svjetu , presli ste im u dosadu. Da li ste vi stvarno toliko glupi pa mislite da vas se neko boji ? Mi Srbi vas smatramo najvecim slabicima i misevima na planeti...sto i jeste. Cjelo vrijeme ofirate nekakvu silu, a obican ste brabonjak , I tisina , rjec da ne cujem!!!
Treba ukinuti rs i mirna bosna, sve dok nebude jedan presjednik ovako ce nam biti.
Shvatite da je ostanak RS-a zauvjek otkopao ratne sjekire medu nama. One nikada nece biti zakopane pa taman kada bi Isus i Prorok ustali da je brane. RS je nastala na silovanju i mucenju nase djece i ako se srbi sami ne odreknu ove fasisticke tvorevine duh osvete ce uvijek lebdjeti nad njihovim glavama kao i nad glavama onih koji ovo zlo podrzavaju. Vremena se mjenjaju a mi pamtimo. Ostalo je supljak i politicka onanija.
Nikome ne odgovara, a ostanak na vlasti fasistickog SNSD-a upravo je koncipiran na proizvodnji kriza,m kako bi se odvratila paznja sa kriminala kakav nije vidjen na ovim prostorima.