Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DVA GOVNETA
Kmetovi iz pashaluka, 500 godina druze 500 godina, nije malo!
Ovo je ipak neki uspjeh,nakon 100 godina okupacije od strane srbije kada nas nisu pitali nizasta sada bar pitaju za nesto.
Dragi SVI koji ovdje pisete, koji citate...postovani bosnjaci, srbi i hrvati...cijenjeni kriminalci i prevaranti...nazalost mislim da jedina realna stvar koja treba ovdje Balkanu jeste da nam fino rokne jedna velika ATOMSKA BOMBA i da nas sve izbrise. Nece na ovim krajevima jos dugo normalnog zivota biti.
Nazalost Dodik je u pravu,mi mozemo prdit u havu a na sramotu tako su se dogovorili,oni kojima smo ukazali povjerenje.
političari iz rsa su najveća snaga bošnjačkog naroda a da je tako vidjet će se za tridesetak godina, dakle sve se odvija po planu. podrška dodi, sdsu i snsu uz želju da što više razvijaju dio bosne u kojem se nalaze, trebat će našoj djeci
Sine od bosne, sto ti predstavljas jado i tko si ti uopce?
Ovim sto Dodik govori on pokazuje da vise postuje BIH od federalnog predstavnika Izetbegovica.
Treba da boli k. i mene i tebe i sve ostale šta Srbija i Hrvatska hoće. To su nam jedini susjedi, i njima da pukne film mi bi pocrk.ali od gladi.
Koga boli k.i.t.a šta Srbija hoće, ko su oni, oni isti koji su pokušali pokoriti sve oko sebe, sve su izgubili ostala je samo još republika mrska, ali i nju će sigurno, kad, tad, pamti pa vrati . Mrš čobane čet.n.i.čki !
Ja sto su slatkorijecivi ovi Srbi...., covjek kada ih slusa rekao bih da ni mrava ne bi zgazili...., koja LICEMJERNOST.....
Ako smatraš da su islamske države ozbiljne onda je to tvoj problem.
Zao nam je Nikolicu,trenutno prednost imaju predsjednici vecih i ozbiljnijih drzava,a kad se posjete malo razrijede i mi osjetimo bitnost vaseg gostovanja u Sarajevu,bit cete pozvani na razgovor.A sto se tice GRADONACELNIKA Dodika radimo na tome da bude smjenjen u skorije vrijeme xD
U Distriktu je 52% Srba,34% muslimana ili kako se već zovete neznam,13% Hrvata i 1% ostalih što su pokazali protekli izbori.U samom gradu Srbi čine oko 3/4 stanovništva,tako da je grad i njegova šira okolina naša.Linije razdvajanja za vrijeme rata i prije proglašenja Distrikta su i etničke linije danas,a one se lako mogu pretvoriti u administrativne.Za ostale srpske gradove u kojima ti spominješ bošnjake,ili kako se već zovete(stvarno neznam,a neznate ni vi)nepotrebno je pričati.Drugo,ovi vaši komentari odražavaju svu vašu azijatsku pokvarenost,dvoličnost i nemoćnu mržnju.Vi Evropi pripadate samo geografski,a po mentalitetu ste daleko na orjentu.
Ja seljackih komentara....nije problem u Dodiku ni u Nikolicu. Vec u vama seljacinama hahahah
OFICIJELNO TE T. NIKOLICU POZIVAM U SARAJEVO 02.01.2013! DOČEK IZMEĐU B I C FAZE NA A. POLJU U 12:00 AKO SVE BUDE FULANO, OBILAZAK SE NASTAVLJA PO POZNATIM KOTAMA OKO SARAJEVA DOBRODOŠAO P.S: POVEDI I DODU NAPOMENA: MOLE SE GRAĐANI DA U MIRU I BEZ VELIKE BUKE PRIPREME ONO ŠTO SU ODMOTALI I PONIJELI, DA SE SLUČAJNO GOST NE UPLAŠI PRIJE NEGO DOĐE NA CENTAR RASKRNICE. KAD BUDE NA SREDINI - DOZVOLJENA UPOTREBA SREDSTAVA
pametan je bakir,neće sa govnima da ima posla