Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi muslimani imamo patolosku mrznju prema svemu sto je srpsko ili hrvatsko mi smo trenutno najveci fasisti i nacisti u svijetu, nitko nije toliko zadojen i zarazen mrznjom kao mi bosnjaci muslimani Mi necinimo nista a zavidimo srbima na uspjesima RS, hrvatima jer bolje zive nego mi nije dodik ili Covic krivi da u Federaciji nista ne funkcionira da smo mi muslimani najveca fukara Evrope postali trebali bi mozda poceti malo i raditi jer zavist i mrznja nam stomake napuniti nece
Upravu si "objektivan". Samo još da dodam da nisu svjesni (a možda i jesu pa su se zato grupisali) da sada nakon poraza na Kosovu Polju sljedi poraz agresorske, genocidne i zločinačke politike u BiH.
Ja znam da nije lako ovoj ekipi u Banjoj Luci (čudi me samo kako tamo nema fašiste Dobrice Ćosića glavnog ideologa agresije, genocida i drugih zločina u BiH i šire)koja je nakon nedavnog poraza na Kosovu Polju od strane Albanaca došla u BiH da vida rane i da se međusobno tješe. Istina, malo hoće i da guraju prst u oko međunarodnoj zajednici koja je pomogla nedavno Albancima da ih poraze na Kosovu Polju i da malo zbog poraza podignu svoj rejting u očima birača u Srbiji (istina sada još manjoj nego što je bila kada je na čelu sa Dobricom Ćosićem devedesetih krenula u agresije, genocide i zločine nad susjednim državama i narodima.
E sto si Ti Kole iz Beograda, mi ne mješamo č i ć.
Eto Tomice ako stogneš molim te navrati i do Sarajeva, svrbi me šupak pa da mi ga malo počešeš iznutra
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
@Ibrahime a ti si jedno zavidno vlaško govno
ha ja otiso Nikolic malo u inozemstvo da obidje sunarodnika u rasejanju...i sada neka svi ustanu I pozdrave Caligulinog konja...All hail Caligula's Horse!!!
Postavlja mi se pitanje: Kad neki drzavnik odluci doci u Sarajevo, skim on moze voditi jedan konstruktivan dijalog Federacija ne funkcionira i odluke koje donose su prakticno neustavne predsjednik federacije je vic figura i ne moze nista podpisati i njegov podpis nikog ni nasta ne obavezuje na drzavnoj razini je situacija identicna VM ne funkcionira i troclano predsjednistvo se u osnovi ni sacim ne moze usaglasiti jedino gdje se ispalati doci da snekim sklopis obavezujuci sporazum je BL i republika Srpska svidjalo se to nama muslimanima i bosnjacilma ili ne
Slušaj ovamo, nemamo skoro pa ni za osnovne stvari ali smo stručnjaci, gdje, kada i ko je šta uradio, ko je bolji, jači i pametniji, dok se to ne promijeni nema nam spasa, hajde sve najbolje!
@realno genocidan.....ja samo gov-na vidim u tvojim ustima....puna ih i to cetnicklo genocidnih ! Dovoljno je jedan dan prosetati papak tvojom genocidno sumskom pa da se covjeku sve samo kaze....usmr-djeno govedo do goveda ! SIKTER
Sastale se gedje bre....pa nece valjda s lopovom o lopovu pricati ! SIKTER
Pricashe puno , a kazashe nista !
Ja posla: obnavljanje robne kuce! Koja pomoc u p.m..
najrealnije, srbi su vaki, hrvati su naki, ali sto su bosnje reta.rdi i glu.pani i debi.li.... ja msilim da je to od gov.nji.vog islama