Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo zajednički milion problema, a uvijek počinjemo od nacionalizma, pitam se šta bi bilo kada bi to išlo obrnutim smjerom..
e nek i ovog izetbegovića neko pohvali i nek mu se obrati, pa makar to bio i četnički vojvoda Nikolić.... od drugih i ne može dobiti pismo
da rade tako ne bi mogli kontorlisati narod, narod bi mrzio njih a ne svog komsiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Citaj izmedju redova :"Moj Bakire, da ne bi ovoga, ostali bi praznih dzepova."
nasli se najveci nacionalisti da se ujedine, a do juce bili neprijatelji.
ame1, Jesu ne prijatelji pred kamerama , u realnosti ih se yebe za naiconalizam dokle god su dzepovi puni. Da je drugacije ljudi bi zivjeli dostojanstveno. Ne bi vidjao penzionere po kontejnerima ili bi Ramazanski objed (iftar) bio priredjen za one koji nemaju a ne bi se slike pravile medju "parajlijama". To je vec druga prica....
SFI – Internet zarada na lak i zabavan način! Uključite se odmah! Besplatno je http://vzturl.com/aok62
Plasirate ovu vijest običnom narodu, a svjesni ste činjenice da komunikacija između predsjednika dvije suverene i međunarodno priznate države prema svim diplomatskim pravilima ide baš u tom "pomirljivom"tonu. To šta vojvoda Nikolić misli o nama (prvenstveno Bošnjacima) to je on meni dokazao više puta. Ubjeđen sam da priželjkuje niove sukobe i stradanja nesrba.... neću ja reći da on voli bosanske srbe... oni mu pak služe kao "živina" za politička podkusurivanja i raspirivanje velikosrpstva koje mu je usađeno u genima. Gori ste vi što forsirate vijesti o ovim opjevanim četnicima i vojvodama.. kad vidim na nsalovnici glavurdu od onoga dodika... odma bi ugasio računar.
samo zajednickim snagama mozemo krenuti na put za bolje sutra, graditi saradnju, povjerenje,
serem vam se obadvojici u rucice
To što ste se ujedinili nije briga - ali briga mi je što će narode u BiH i Srbiji vrlo teško da koštaju krediti koje ste ugovorili. Tomo i Žuti vi to nećete osjetiti, ali nas 95% u obje zemlje ćemo odplačivatiati te kredite, pa čak i moji praunuci. To mene brine. Smanjiće se i plate i penzije. Biće ogromni redovi pred kantama za đubre. Meda će se najesti takvi kao vas dvojica , jer ste uz kante. Živi bili pa vidjeli!
Uputi ga PENISSJEDNIKU Do-dicku..............on sa ku.rcima sarađuje
Pokakim se na obadvoicu........ ,jedan zadovoljan sto je genocid pocinio a drugi smrad zuco sto mu je caca pola Bosne raskrcmio bosnjacko ,mozete zamislit..!
Obojica su govna.
Volio bih da mi neko da ime istinskog patriote I da gama izaberemo za predsjednika
e njkih dvojica bi mogli definitivno: "Hebo mrtav udarenog...."
ee jesu se njih dvojica nasli, ne zna se koji je gori.
Smetljari obojica , dabogda pocrkali ko pacovi
Dobre im one zastave u pozadini, hvala Klix-u za nehoticu... :-) Ako Izet zastupa (barem djelimicno) bosansku, to Nikoli ne preostaje veliki izbor... Haj, makar je crvena.
Sto Nikolic voza suplju Izetbegovicu.Postsvili su pseto od covjek (dodika, malo namjerno) da pravi orobleme u BiH da ta zemlja nikako ne moze na zrlenu granu.Naravno koliko god bili licemjeri toliko isto treba i Izetbegovic.Sigurno je ili Saudija ili neka isl s mska zemlja uvjetovala Srbiju da bi dobili pomoc. Ne vidim druge razloge....
Jasno je to svima nama Nikoliću. Samo, nešto ne mogu da ti baš, ono 100 % vjerujem. Oprostit ćeš, ali tvoja prošlost me više nego zbunjuje ???
treba se voljeti a ne mrziti
HAHAHAHAHAHA dobar vic