Začuđen "dizanjem histerije"
0
Nikola Špirić: Žalim svog nasljednika
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja nikola špiriću idi bolan okopaji kormpir i kakav traktor sebi dobar uzmi bavi se poljoprivredom bićeš više koristan .. svaka cast za sarajevo-x na odabiru ovako preljepe slike pa moj mačak kad bi ga vidio prepo bi se .
@tragac tupane, ne postoji Ustav \'\'RBIH\'\', haj. ne rise postostoji Aneks4 Ustav BiH...kad budeš naučio razliku pričaj do tad ne se..ri
\"Gospodine\" Spiricu, ja bih tebi i tvojim \"ministrima\" podjelio plocicu i kredu prvih sest mjeseci mandata, a onda onome ko pokaze rezultat dobio bi crtanku. Vi niste jos procitali ni Crvenkapicu i vuka a kamoli ustav RBiH. U sumu kod Drvara pa tamo drecite, drekavci nepismeni.....
NE SERI TUPAVKO................
ja sam stvarno ružan i glupp ali brate serbski kad vidim ovog našeg olinjalog koščatog Špirića, gorštaka sa Manjače mene neka tolika tuga obuzme, k\'o što je obuzela serbske majke čije sinove su krmci i lešinari razvlačili na KOsovu ravnom one davne 1389. godine...još mu samo fali ovčiji kožuh pa da pred sobom imamo sliku pravog serbskog političara i veleumnika..
Špirke, premijer je želio da kaže ŽELIM svog nasljednika ps možda misli toliko sam za.sro. i ništa nisam uradio, tako da žalim tu osobu...šta god da je mislio upravu je.
CETTNIK OBRIJANI I VELIKI LOBISSTA GENOCIDNE TVOREVINE...!!! POSTAVIO JE SVOJE AGENTE PO BRISSELU I OSTALIM MEDJUNARODNIM INSTITUCIJAMA ZA LOBING GENOCIDNE TVOREVINE I ZA UNIISTENJE DRZAVE BIH-E...!!! Tuzit ovog okorjelog cettnika...!!!
Genocidas Diktator Fasista Lazov Manipulator Blokirao je do DANAS SVE STA JE MOGAO I njega treba tuziti pred svim sudskim instancama u BiH-i...!!! DIKTATOR...!!!
hebu Srbi aj sto hebu jos i usi zavrcu :)
Kretenu jedan, cijelo vrijeme mi tebe žalimo i ispaštamo sve tvoje idiotizme koje ispoljavaš na nama ! Kretenčino mafijaška.
Bitno je da ti iz Germany pozivas na rat, haha! Mora da ti je Ratko po istocnij RS jeb..ao .ma.ter pa si se ti rodio...
Usha smjesni maajmuuunnee..ushha stoooko doodikovska..nece shef Dodik da se oformi novi saziv VM jer ce uzgubiti mjesto koje TI koopilane ,tusrki ootpade,zauzimas.NIKADA BiH nije manje napredovala kao za tvog\"mandata\".SVAKI NORMALAN covjek je POCASTVOVAN sto je predsjednik vlade svoje Domiovine,samo ti kao srpce se toga libis ali znas uzeti platu koopilane i tuurski ottpaaadu,samo srrpcad ukopavaju cjelu drzavu.Alu ubrzo ide ako BOG da Deyton 2 jer citav je svijet vidio da Ovako ne moze vise.Previse ste se osilili. A ako necete MILOM da ucestvujete u razgovorima o SKROZ NOVOM ustavu-hocete SILOM!Ako treba opet rraatovati,i to cemo.Pun nam je vise kuuurac vas Srpcadi!
Žalim narod koji si zahebavao skoro 5 godina. I državu BiH, kojoj si skoro dohakao, u saradnji i po nalogu krkana i kriminalaca. Žalim i budžet BiH koji si tako nemilosrdo harčio. Jedino se radujem da ćeš uskoro u Zenicu...
eto ti si pametan, rodila te majka takvog Dzonija
MERVANA JUGIĆ SALKIĆ
zali ti sam sebe ....uskoro ces i ti u bajbuk !