Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov je odlican! Treba stvari nazvati pravim imenom. Pri tom ja u naslovu ne vidim nista vulgarno, vulgarno je ovo sto nasi palamudjaci rade vec godinama.
odlican naslov...nasmijala sam se
Dođe mi da napišem komentar i obratim se nekome od ovih sveznalica. A onda se sjetim da oni slušaju Biebera i još se ne briju....u životu bi me persirali ali ne zato što su tako odgojeni (čast izuzecima ali današnja djeca su užas) već iz straha. Ne treba ovdje ništa pisati....nek\' se djeca igraju.
Evo zore, evo dana, Evo Jure i Bobana. Na vrh gore Trebevića, U logoru Francetića. U logoru Jure sjedi, Svojoj vojsci on besjedi. Oj Hrvati, braćo mila, Duboka je voda Drina. Drinu treba pregaziti, A Srbiju zapaliti. Kad je Drinu pregazio, U nogu je ranjen bio, On ne viče ajme meni, Već on kliče za dom spremni!
ccuj o klimi
Pa koji vam je vrag?! Kakav je ovo naslov?! Nismo na poskoku! Ccccc, zalosno...
radi
Vlah o klimi hahahahahahahahahahahahahaha epic fail !
1. Novinar je pogrešio što je napiosao 4 slova više. Dovoljno je bilo \"mudio\". 2. Šta rade drvosječe r.s. od bosanskih šuma možemo očekivati orkane i uragane svih jačina. Sve za pare ito brzo dok se šta nije promijenilo. 3. Koji su to stručnjaci iz r.s. koji imaju obraza pričati o klimatskoj budućnosti, kad su do juče trovali BiH i okolinu onolikim otrovnim streljivom, a da ne govorimo o mi-nira-nim područjima koja će biti opasnost za narednih 200 godina. 4. Ovo ----muđenje trebao je obaviti i Banjoj Luki da među drvo-štetočinama, a ne u Njujorku prodavati maglu. itd, itd
Nije to palamudjenje. Ocigledno da Bosnjaci to zovu palamudjenjem radi nacionalne osnove. ALi hajmo realno, danas svaki veliki politicar itekako se zalaze za ocuvanje klime. Zasto bi politika bila jedino o cemu bi politicari trebaju da pricaju? Dakle, ljudi moji niste u trendu, o klimi je najbolje pricati. AKo se vi balkanci dotaknete politike, onda nozevi sijevaju. Dakle odlican potez ovoga majmuna gore.
Ovdje članak o Špiriću postaje najmanje bitan u poređenju sa p apanlukom novinara koji hoće sve nas da svede na svoju mjeru primitivizma i mahalaštine.
Bravo kolega! Vidim da su se, valjda iz straha od buducih naslova, probudile cate iz drzavnih kabineta. Nije fino da im se za sefove kaze da palamude, sta tek onda oni rade?
Zanimljivo kako se \'moralisti\' zgrazaju nad upotrebom termina palamuditi. Pri tom, ne vidim da su se nesto puno uzrujali sto je nostielj pomenutog glagola, dakle, palamudjec Spiric od njihove love \'prosetao\' do New Yorka da bi, pazi molim te, filozofirao(?)(prikladno?, ne, upravo PALAMUDIO), o klimatskim promjenama.Halooooo, covjek kojeg vozi auto na koliko cilindara( kolika mu je emisija?), koji nije maknuo prstom da se u ovoj zemlji pokrene akcija ciscenja sto rijeka, sto planina, koji bi sutra napravio hidrocentralu na svakoj rijeci i na kraju, koji dolazi iz drzave u kojoj su se najveci neistomisljenici upravo sastali kako bi namaknuli i zaduzili nas jod kojih 100 mil.,a sve za ovakve njihove zaj.2bancije. I vi se zgrazate nad terminom. E jadna, sugava nacijo.
Novinar, hvataj se krampe, nije ovo za tebe.
Svima ovim sto im se dopada naslov porucujem: ovaj \"novinar\" nek vam sa mamom palamdi...
Sramotan je naslov, djeca ovo citaju, sta ce sutra po skoli kad odgovaraju koristiti \"glagol\" \"palamuditi\". Ako cemo bas bit ono iskreni, otvoreni i komunicirati jezikom ulice preko medija onda ce je.ba.nje majke postat standard. De malo razvij ovu rijec iz naslova, bilmeze autorski... mozda ce ti se ukazat od cega je nastala!
je li na ruskom pricao,pošto on samo ruski govori,sta ce mu engleski....?