Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskoristio bih ovu priliku da pozovem Bosnjake da na iducim opcim izborima 2018 godine glasaju za Slavu Kukica za hrvatskog clana Predsjednistva BiH, jer je on zajednicki kandidat ljevice. Upravo bi s Kukicem uspjeli maknuti pitomca Tudjmanove i Bobanove ideologije i bivseg Jugoslovena Dragana Covica. Treba nam 340.000 glasova ko za Zeljku Komsica 2010 godine. Hajte Bosnjaci mobilisite se i glasajte za Kukica. Nemojmo dozvoliti da Bobanovac sjedi u Predsjednistvu BiH
E nek je i ovaj ljubitelj Audija Q7 pao. Nešto mi se čini da više nikada neće to više voziti hehe...
Eh jest vam lahko zamazat oci,mislis da ce bolji doc?
Placi dodik...
Ode Špirke i sada su i Milokrad i Dragan na aparatima i njihove hajdučke družine. Neće biti više curenja informacija prema njima i njihovim bandama. A sada su tužilaštva na potezu - nije valjao ni jedan tužilac - sada da vidimo ove koje su progurali Čović i Dodik!
Odvratan mi je uvijek ovaj Nikola bio
Au,sta sad? Sta dalje? Kako cemo dalje bez njega,ko ce sad doci na njegovo mjesto,sta je,sad 2 milijarde maraka? aaaaa? Kako mi je tesko sto je smijenjen,juznije od duse me zaboli😁
Ovo je pravi primer demokratije.. Četnici i balije za,sandžaklije i SNSD protiv. A šta je sa ustašama? Ovo je i njihova država.. Mislim,aj da kažemo država.. :)))
DedoB - kao i uvijek, čekaju iz prikrajka - pa da se ofajde. Izgleda nisu primjetili da im ništa nemože pomoći. Uje na aparatima!
Gnjida!
Pitam se samo SBB misli da dobije vecinu glasiva bosnjaka!?e pa nece da moze gospon fahro!! fahro e company bili protiv ahahaha
Mogao bi špirke i robije malo zakučiti?!
Ima facu ko da ga je neko rastezo na ringispilu
Sve je kape promijenio u zivotu i u svakom sistemu se snasao pseto komunisticko
hnja hnja hnja...najveca politicka ljiga....
Džaba se ovi Dudukom uhljebi vraćali, ne spasiše nazoru mlohavu Špirićevu guzicu ... Treba lopova u rodno selo poslat pa nek ovce čuva, to valjda zna ...!!!
. . . matoru i mlohavu guzičetinu . . . Zeza me tastatura zadnjih dana pa se stalno moram ispravljat ili dopunjavat ...
Ja države i gofana. Čuj smijenjen sa pozicije. Pa trebao je biti uhapšen i da mu se sudi, ali tog filma nećemo gledati. Dobiće Špirić 2. funkciju, vjerovatno još bolju.
hahaha
Ponovo se vascijeli svijet digao protiv srBstva.