Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto malo o potencijalnpm ulaganju , šta reče ovaj iznad mene i osta živ!!Ovi su do sada potenciijalno uložili u džamije ,željezaru Zenicu ( da bi je što brže preprodali zajedno sa Haretom Indijcima ) u vehabijski pokret i poneki je uložio našim polupismenim hanumicama koje su roditelji prodali za šaku dolara..........
Da li postoji neki vjernik koji misli da je druga vjera bolja od njegove?
Pa kakva je to vera u kojoj moraju ljudima da NAREDE da se operu! To stvarno nema ni u jednoj dru.goj veri. Svima ostalima je to prirodno, tako da to nisu morali da pominju kroz verske propise. A kod nas se ne peru samo ruke i noge nego da se covek okupa ili istusira svaki dan ili svaki dru.gi dan.
Moja vjera je najčistija. Nama je naređeno da se peremo. U kojoj vjeri to ima? Zato je moja vjera najčistija.
Ako pogledate komentare koji dolaze iz dijela BiH naseljenog vecinskim bosnjackim stanovnistvom, necete moci da ne uocite raskorak izmedju zvanicne politike, koja se zalaze za ravnopravan suzivot svih naroda BiH i ponasanja popracenog izjavama kojima se demonstrira upravo suprotno. Siri se govor m rznj e, negira se nacionalnost Srbima i Hrvatima u BiH, te im se porucuje da napuste drzavu ukoliko ne prihvacaju bosnjacka politicka rijesenja nepovoljna po ne-Bosnjake. Rijec je o sirenju govora mr z nje i pozivu na genocid (iseljavanjem ne-Bosnjaka). Postoje zakoni kojima se regulira takvo ponasanje na internetu. U svakoj pravnoj drzavi bi takvo ponasanje trebalo biti popraceno odgovarajucim akcijama.
Perac ne ti si gllup i na najnizoj razini razvoja niko ne kaze da pranje du.peta je nesto slabo vec kontra. ALi pranje du.peta rukom sa vodom iz malo flase E TO JE BRE ODVRATNO!! A TO VAMA NAREĐUJE VERA!TA NAJCISTIJA JEST AL U KU....
Čitam ovo srpsko smeće i pitam se, zaista, na kojem stupnju evolucije je čovjek koji smatra da je pranje - guzice ili bilo čega drugog - nešto pogrdno, nešto što je uvredljivo??? E na tom nivou su Srbi, a to je negdje između hijene, svinje i majmuna, s tim da sva tri navedena guzicu trljaju od zemlju da je očiste, jer i životinje, pa i takve, vole čistoću, samo Srbi se diče i ponose prljavštinom!!!
Pa super je ovo ljudi, šta je vama? Pa nećemo zar potencijalnim ulagačima slati ovakve kloceve poput Špirića? Hajd što je četnik, al što je frajer ruuužan, pa što papak ne zna da broj veća dvodijelna odijela sa naramenicama ne nose više ni najveći od najvećih papaka u svijetu... zato imamo Lepog Hareta i Generala Željku - lijepi, zgodni, obrazovani, govore strane jezike, znaju se lijepo i dostojanstveno obući, kulturni, imaju manire...
@Doc, Haj Doc -mahnitog te fatali,gdje sividio da se u Arapskim zemljama sklapaju ugovori putem lobija.Prosla su ta vremena.Taj tvoj Energoinvest je mozda dobio poslove u vrijednosti koju pominjes,ali od te sume para tehnickom osoblju koje radi na tom projektu,odnosno Energoinvestu tj MH/F moze da pripadne najvise 10% uz mukotrpan rad u trajanju od 5-god. Profit od tog posla moze da bude +0 u najboljem slucaju. Bosnjaci bi pokrepali da im nije Zapadnih donacija,jer one Arapske idu iskljucivo za Dzamije i Islamske institucije,a vama raji \'od sake do lakte\' P.S.-Nema Energoinvest svoju proizvodnju kao sto je imao nekada.
ja se izvinjavam malo sam se zbunio, mislio sam reci srbi diplomama gozicu brisu , a muslimani im gozicu lizu :):):)
Znaš li kada ce u Bosni nastupiti mir? Kada svi nauče koristiti toaletni papir! :-))))
pa to da srbi diplomama brisu gozicu muslimani se peru :):):):)
Zasto se reklama za VIOLETU nalazi na zgradi fakulteta? Zato sto im diplome vrijede u svijetu kao i toaletni papir. Mogu se s njima obrisati!
Izlazi nova reklama za toaletni papir VIOLETA! Emiri dolaze i odlaze u guzno crijevo, a VIOLETA ostaje uvijek sa vama!
korisnicki prirucnik za pranje guzice: obavis nuzdu. uzmes toalet papir obrises guzicu. uzmes tus ili kad sjednes na bide okrenes mlaz prema supku. istusiras uzmes toalet papir i posusis. znaci nemoras bas ni ruku koristiti. naravno poslije svega toga ipak ruke operes. eh sad vezano za clanak: sto nije otisao na sastanak ma hajde jedna ruzna glava manje za Emira da gleda :)