Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta nam je više tih \"važnih\" majmuna sa rotacijama. Istu sudbinu želim svima njima.
ZABOLI ME KURCINA ZA OVOG GENOCIDASA,DJUBRE KOJE RADI PROTIV BOSNE!!!NADAM SE DA CE I KRME GLAVATO DODIK OVAKO PROCI!!!
dabogda umro
Negativistički komentari nisu posledica nacionalne netrpeljivosti nego sve izraženijeg antagonizma prema zanimanju POLITIČAR, zvao se on Nikola, Mustafa ili Jozo. Tek toliko da se zna, zajednička patnja svih nas je nezaposlenost, loše plate, sveopšta nepravda..... U BiH nacionalna netrpeljivost nije suštinski problem, već samo OBLIK ODRŽANJA NA VLASTI, koju programiraju političari. Naš problem je korupcija a ne nacionalizam.... Nacionalizam kod običnih ljudi je skoro neprimjetan .... korupcija, nesposobnost se maskiraju nacionalizmom i tobožnjom ugroženošću jednih od drugih. A najugroženiji smo od sopstvenih političkih i vjerskih vođa i uglavnom iz svog naroda...
NEPOKRETAN OSTAO PA TE DIJECA GURALA U KOLICIMA INVALIDSKIM PUKNUTE GUME SLINO JEDAN
BBI 2013
A joj, nadam se da će drugi put zavozat se u avionu zajedno sa Zlatkom, Tihićem, Dodikom i ostalom svitom i da će imati manju nesreću negdje iznad Pacifika i da ih naše oči više neće vidjet. I dan danas zavidim Poljskom narodu kako se lako riješiše svojih \"glavešina\".
Dobar dio komentara ovdje govore o kakvom se covjeku radi, nikakvom. A garant su divljali sa autom
Najveći dio svih ovih komentara jasno kažu kakav \"suživot\" u BiH vide. Žalosno i jadno. Sramota!
IZDRŽI NDŽO AKO ZA BOGA ZNAŠ. VALJE DA ROBIJAŠ U ZENICI ZA SVE LOPOVLUKE KOJE SI NAPRAVIO
Sad ce mu garant u posjet pohitati gosp. Mato Dakovic, da mu se nadje pri ruci sa rijecima utjehe.
Od kada je dozvoljeno komentirati ovakve stvari? Interesantno, kada su u pitanju Bosnjaci niti jedan clanak se ne moze komentirati. A kada se radi o Hrvatima, Srbima i Ostalim, onda moze. Ma samo Klixovci doprinosite \"suzivotu\", sram vas bilo!!! Gospodinu Spiricu zelim brz oporavak, a za grijehe svi cemo odgovarati pred JEDNIM!
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/u-nesreci-u-kojoj-je-povrijedjen-spiric-ucestvovala-tri-vozila
..možemo li uskoro očekivati update iz bolnice tipa koliki je kamenac izmokrio ?
\"nepoznati automobil udario u njega\", Istina bi bila, \"pod rotacijom jurio i udario \"napoznati automobil\". Kako je moguće da on tako nastrada a da ovome u \"nepoznatom automobilu\" ne bude ništa? A možda je nepoznat automobil jer ga niko ne može prepoznati koliko je uništen. Pravo pitanje je: ŠTA JE SA TIM JADNIKOM NA KOGA JE NALETIO \"VISOKI\" FUNKCIONER? Da li je on živ?
Kad bi svi političari (i njihovi vozači) koristili SLUŽBENO VOZILO SAMO ZA SLUŽBENA PUTOVANJA a za SVE PRIVATNE POTREBE SVOJE PRIVATNO VOZILO UZ PRIVATNO PLAĆENI BENZIN ušparalo bi se toliko para da bi svi borci dobili stanove i sve što im pripada, da bi prosvjetari dobili svoje, medicinari svoje, ili da bi se svake godine napravile po 2-3 fabrike koje bi zapošljavale ljude pa bi bilo manje i razbojničkih pljački na ulicama BiH. I ONO ŠTO JE VAŽNO REĆI JE : NIJE TO SAMO ŠTEDNJA, TO JE ZAKONSKA OBAVEZA !
Možda mu je punica probala da vozi turbo-dizela pa je iznenadila pedala gasa.