Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
96.000 "srpske zemlje" uknjizeno na BIH!
hektara*
De ba hoce li iko skinuzi vise ovog majmuna, pa on ne zna pricat a ne da zna nesto, mrlja nesta ni on sam sebe ne razumije. Evo kakvi idioti vode drzavu.
Kakva je samo ovo stoka uhljebska.
skretanje paznje sa pljacke i otimanja...ide li se u nato isprdku sjedi...
Ovo je primjer dovedenog vlaha stočara,odnosno prađeda mu u vrijeme osmanlija,koji se posrbiše sredinom 19. stoleća načertanijevskom metodom u korist velikosrpske ideologije,i sad bi da poklonjenu zemlju bosansku isporuči srbiji.Neće moći smradu velikosrpski
Šta li se stvarno krije iza ovog SNSD-ovog bacanja prašine u oči?
ako vam ne pase imate svoju srbiju i selite se.. ionako ste sve pokrali i unistili, dosli ste nepozvani da ovdje upravljate..
Jeli ovo onaj sto je glaso protiv zakona o zabranama velicanja ratnih zlocinaca